Suomen kansa on siirtynyt pihoille

Suomen kansa on siirtynyt pihoille | Kirami

 

Osa Kiramin väestä kävi tutustumassa Mikkelin asuntomessujen 2017 tarjontaan jo niiden avajaispäivänä. Saimaan rannalla tunnelma oli katossa ja hyistä kesäsäätä pääsi pakoon uudentuoksuisten kotien lämpöön. Monessa kohteessa on panostettu ulkoiluun ja pihasuunnitteluun. Vaikutuimme eritoten prameista terasseista, niiden varustelusta ja pihojen toteuttamisesta. Kylpytynnyrit tai muut rentoutumiseen tarkoitetut tuotteet ovat edustettuna valtaosassa kohteita. Kymmenen viimeisen vuoden aikana terassit paljuineen ovat yleistyneet, ja kuuluu nykyään monen kodin varustukseen. Se sopii niin modernien talojen kupeeseen kuin vanhempienkin rakennelmien pihoille. Kylpytynnyrit eivät myöskään ole tarkoitettuja pelkästään suurien talojen ja mökkien hehtaaripihoille sijoitettavaksi, vaan sopivat vallan mainiosti myös pienempiin pihoihin.

 

Suomen kansa on siirtynyt pihoille | Kirami
Kirami kävi tutustumassa Mikkelin asuntomessuihin 2017. 

 

Kirami Oy:n kylpytynnyri on komeasti esillä kohteessa 28, joka on opiskelijatyönä toteutettu konttitalo. Kylpytynnyri on sijoitettu rauhaisaan paikkaan terassin kupeeseen, ja samalla kun se sulautuu ympäristöön, se myös nostaa pihan varustelutasoa aivan uusiin sfääreihin.

Vielä on rutkasti aikaa! Asuntomessut järjestetään 14.7–13.8.2017 Mikkelissä, siellä voit käydä tutustumassa yhteen paljuvalikoimamme helmiin sen luontaisessa ympäristössä. Suosittelemme lämpimästi.

 

Terveisin

Nellie Rantanen

Kesätyöntekijä

Kirami