Vappua vietetään iloisissa merkeissä Suomessa

Vappua vietetään iloisissa merkeissä Suomessa | Kirami


Toukokuu on vihdoin saapunut juhlapyhäpäivineen ja on aika nauttia niistä. Joten miksi emme juhlisi vappua poikkeavalla tavalla, lepäämällä puulämmitteisessä kylpytynnyrissä? Voit nauttia ja jakaa tämän ihanan päivän perheesi tai miksipä ei mukavien kollegoiden kanssa. Puulämmitteinen palju antaa sinulle mahdollisuuden seurustella, rentoutua ja viettää aikaa rakkaimpien ystävien kanssa. Voit nauttia samanaikaisesti puutarhastasi tai jostain muusta kauniista ympäristöistä. Tämä on hyvä tilaisuus huolehtia sinusta itsestäsi ja terveydestäsi. Voit tehdä jotain hyvinvointisi eteen jopa vappuna!

 

Kuinka juhlimme vappua Suomessa?

Vappu 1.toukokuuta on kevään juhla niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Vappu onkin ensimmäinen kansainvälinen juhlapäivä länsimaissa.

Iloisin mielin juhlaa juhlitaan niin työväen, ylioppilaiden kuin muiden opiskelijoiden voimin. Monissa Suomen kaupungeissa järjestetään yhteisiä kokoontumisia ja piknikeitä (video Turusta), missä niin vanhat kuin edellisvuoden ylioppilaat pukevat ylioppilaslakin päähänsä ja “kippistelevät” shampanjaa. Teekkareille vappu on juhlista juhlin ja Tampereella ensimmäisen vuoden opiskelijoilla onkin Tammerkoskessa kasteen aika, ns. fuksikaste. Vesi on taatusti kylmää, mutta osa lämmitteleekin Kiramin paljussa jälkikäteen.

Laulu raikaa ja ilo on ylimmillään kun perheen pienimmät nauttivat kotitekoista tai kaupastaostettua simaa rusinoilla tai ilman. Muita tyypillisiä herkkuja vappuna on tippaleipä ja tuoreet munkit. Suomen lipun liuhuessa paikat täyttyvät ilmapalloista ja serpentiineistä lasten kuin aikusten voimin. Kevät on vihdoin täällä! Hyvää Vappua kaikille!

 

Kirami toivottaa hyvää Vappua kaikille! | Warmer feelings
Kirami toivottaa hyvää Vappua kaikille! | Warmer feelings

 

Terveisin,

Kirami Oy

Tagit