Kirami Family - koko perheen kylpytynnyri

Kirami Family - koko perheen kylpytynnyri | Kirami

 

Kiramin FAMILY-palju - turvallisuutta ja helppoutta lapsille, liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille


Kirami-perheen viime kevään uutuus (2017) oli FAMILY-palju, joka on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Näin vuoden päästä lanseerauksesta voimme kertoa onnistuneemme tämän vauvasta vaariin -mallin kehitämisessä. Siitä tuli monen suosikki niin kotimaassa kuin Euroopassakin menneen vuoden aikana.

 

Hyvät ominaisuudet

Käytännöllisyyden lisäksi on kehityksessä panostettu entistä enemmän turvallisuuteen uuden askelman myötä. Tynnyriin voi kiivetä helpommin niin sisään kuin ulos. Näemme tämän hyvänä ominaisuutena niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin ihmisille, joilla jalka yrittämisestä huolimatta ei nouse niin korkealle kuin haluaisi. Askelma toimii myös istuimena sekä pikkulapsille että niille, jotka haluavat vilvoitella kylpyhetkien lomassa.

Pienen vesimäärän ansioista FAMILY-palju lämpiää hieman nopeammin kuin aikaisemmat mallit, ja muovisen sisuksen ansiosta palju on helppo pitää puhtaana. Tynnyri on mitoitettu 4:lle henkilölle, ja kahdelle henkilölle tila on ruhtinaallinen. Mukana on myös kaksi kätevää integroitua juomapaikkaa tynnyrin askelman molemmilla puolilla.

 

Värimaailma ja lisävarusteet

FAMILY-paljun sisäväri on kivenharmaa ja ulkokuori on musta petsikuusi tai ecoplank. Puulämmitteinen Cult-kamina sopii FAMILY-paljun lämmittimeksi. Vuoden 2018 uutuutena FAMILY-malli on saatavana harmaan lisäksi myös beigenä. Beigeen FAMILYYN voidaan lisävarusteena asentaa Legroom led coronas LED-valot, koska valo tulee siitä läpi (harmaan muovin läpi valo ei valaise). Suosittelemme tilaamaan LED-valaistuksen FAMILY-tynnyrin tilauksen yhteydessä, jolloin valot asennetaan jo tehtaalla.


Muina suositeltavina lisävarusteina on tukeva ja turvallinen eristekansi tai muovikansi 170 cm, joka on yhteensopiva FAMILY-paljun kuten myös Kiramin aikaisempien paljumallien kanssa. Molemmat kannet voidaan myös lukita lisävarusteena saatavan kansilukon avulla.

Lisäksi FAMILYYN on saatavilla siihen erikseen suunniteltu (ulkopuolinen) FAMILY-rappu, joka helpottaa altaaseen nousua ja poistumista. Rapun alle mahtuu myös pieni hiekkasuodatin tai ylläpitolämmitinyksikkö. Äläkä unohda kamiinan kiinnitysletkut peittävää kiinteää mukitelinettä, jota on saatavilla ulkovärin mukaisena.

 

Kirami Family - koko perheen kylpytynnyri | Kirami
Kirami FAMILY - koko perheen kylpytynnyri, joka sopii myös romanttisiin hetkiin.

 

Tagit