Comfort Family M

Comfort Family M

Poistumassa
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M
Comfort Family M
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, OceanBlue
Comfort Family M
Comfort Family M
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFBLST1900CULTSI-BL__6430036756390__8tbau37l__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/CFBLST1900CULTSI-BL__6430036756390__5g0njxlz__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/r0wqj47j__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/hq0pe82q__full.jpg

Family-kylpytynnyri on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana.Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan sävyinen Cult-si kamiina, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä samettisen sileä “hippusävytetty” valtameren sininen läpikuultavalla pinnalla. Tämä sininen väri saa monet matruusitkin rentoutumaan auringonlaskun jälkeisten sinisten hetkien parissa.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1370 litraa ja se soveltuu 3-5 henkilölle. Paljun kuivapaino on 141 kg, CULT-si-kamiinan bruttoteho on 36 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kw.

FI
Tuotekoodi
CFBLST1900CULTSI-BL
EAN-koodi
6430036756390
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
3-5
Täyttötilavuus
890
Vesitilavuus
1370
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
258
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
210
Paino
141
Pakkauksen pituus
169
Pakkauksen leveys
169
Pakkauksen korkeus
123
Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. EPS- pohjaisissa altaissa pohja tulee olla tasainen, eikä niitä voi asentaa juoksujen päälle. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle. Veden poistoventtiili sijaitsee kamiinan vastaisella puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 38mm letku. Myös paloturvallisuuteen liittyviä asioita on huomioitava. Kamiinan savupiippu sijoitetaan aina riittävän kauas palavista materiaaleista ja etäisyys palavista rakenteista on tarkistettava sekä sivu- että korkeussuunnassa. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistoventtiili puolittaiseen auki-asentoon, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Näitä ohjeistuksia seuraamalla vältät venttiilin ja putkien jäätymisen. Tärkein sääntö liittyy altaan vesimäärään ja kamiinan sytyttämiseen. Tynnyrin kamiinaa ei milloinkaan saa sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Minimitäyttötiedot ilmoitetaan kamiinamallin mukaan ohjeissa, sekä kyltillä kamiinassa. Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen voi käyttää esimerkiksi Kirami Biopesuainetta. Kiramilta on saatavilla hoitoaineita allasvesihygieniasta huolehtimiseen. Näitä käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6. Savupiipun halkaisija on tässä mallissa 120mm ja sen pituus on 1,5m.

Hanki myös lisävarusteet

ABS kansi, 170cm kokopyöreä
Eristekansi M, 170 cm pyöreä
Family rappu, lämpöpuu
Legroom Led Corona M