Jälleenmyyjämme adventureSPAn kuulumiset

Itävaltalainen adventureSPA on kasvanut tasaisesti ja myynyt koko ajan enemmän kylpytynnyreitä| Kirami paljut

Itävaltalainen adventureSPA on kasvanut tasaisesti ja myynyt koko ajan enemmän kylpytynnyreitä

 

Esittelimme pitkäaikaisen jälleenmyyjämme, itävaltalaisen adventureSPAn ensimmäistä kertaa blogissamme vuonna 2018, joten nyt on hyvä aika katsoa, miten heillä tänä päivänä menee.

AdventureSPA alkoi yhden miehen pienyrityksenä Thomas ja Ulrike Wernerin puutarhassa vuonna 2011. Yritys on sen jälkeen kasvanut tasaisesti, ja tammikuussa 2021 siitä tuli viiden työntekijän osakeyhtiö. 

”Thomas on pomomme ja monilahjakkuus – hän tietää lähes kaikesta kaiken, ja me kaikki voimme kääntyä hänen puoleensa, jos tarvitsemme apua. Hän osaa myös auttaa, jos asiakkaat tarvitsevat teknistä tietoa tai apua ongelmatilanteisiin. Myös Thomasin vaimo Ulrike osallistuu johtotehtäviin ja myyntiin, Theresa ja minä vastaamme myynnistä ja markkinoinnista ja Philip on kuorma-autonkuljettajamme, joka toimii myös teknikkona”, kertoo adventureSPAn Angela Pointner.

 

Kirami paljut | Uudet, suuremmat ja paremmat tilat otettiin käyttöön vuonna 2020 | adventure Spa
Uudet, suuremmat ja paremmat tilat otettiin käyttöön vuonna 2020

 

Uudet, suuremmat ja paremmat tilat otettiin käyttöön vuonna 2020

Yrityksellä on ollut näyttelytilat Grödigissä vuodesta 2013, mutta ne suljettiin saneerauksen vuoksi. Yritys avasi uudet näyttelytilansa marraskuussa 2020.

”Saimme mahdollisuuden muuttaa uuteen paikkaan kotikylässämme Anifissa. Tämä tarjosi meille entiseen verrattuna enemmän vaihtoehtoja sekä aiempaa paremmat varastotilat ja infrastruktuurin. Uudet näyttelytilat ovat vain viiden kilometrin päässä vanhoista tiloista, joten asiakkaat löytävät meille helposti muuton jälkeenkin.”

Uusissa toimitiloissa on paljon enemmän tilaa näyttely- ja varastotiloille – yhteensä 600 m2 – sekä erillinen toimisto työrauhaa varten. 

”Kaikki on nyt saman katon alla. Ennen muuttoa varastomme oli naapurirakennuksen puolella.”

Yrityksellä oli oma näyttely syksyllä 2022 ja samalla juhlittiin juhlavuotta.

 

Kirami | Kylpytynnyreiden kysyntä on kasvanut - kun matkustaminen ei ollut mahdollista | adventureSPA
Kylpytynnyreiden kysyntä on kasvanut - kun matkustaminen ei ollut mahdollista

 

Kylpytynnyreiden kysyntä on kasvanut

Viimeisen kahden vuoden kriisiajat ovat kasvattaneet kylpytynnyrien kysyntää. Itävallassa moni halusi piristää puutarhojaan kylpytynnyreillä: kun matkustaminen ei ollut mahdollista, haluttiin rentoutua kotona, lämmittää kylpytynnyri ja viettää aikaa ystävien kanssa grillaten. 

”Asiakkaillamme on onneksi puutarhoja, joihin kylpytynnyrien asennus on helppoa. Kylpytynnyrin asentaminen kerrostalon viidenteen kerrokseen on harvinaista, mutta sekin on tullut tehtyä!”

Suosituimpia adventureSPAn myymistä kylpytynnyreistä ovat muoviset kylpytynnyrit. Kysytyimmistä malleista Angela mainitsee erityisesti Comfort Family L -kylpytynnyrin harmaalla altaalla ja lämpöpuisella ulkoverhoilulla. Myös puinen Original Woody on erittäin pidetty.

 

Suosituimpia adventureSPAn myymistä kylpytynnyreistä ovat muoviset kylpytynnyrit | Kirami kylpytynnyrit
Suosituimpia adventureSPAn myymistä kylpytynnyreistä ovat muoviset kylpytynnyrit.

 

Kiinnostus Kirami FinVision® -saunoja kohtaan on myös kasvussa

Itävallassa kiinnostus saunoja kohtaan on kasvussa.

"Kirami FinVision® -sauna Original ja Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ovat loistavia ulkosaunoja. Meillä on ollut niitä mukana messuilla ja palaute on ollut hyvä. Asiakkaat ovat innostuneet pihasaunojen maalaismaisesta, pohjoismaisesta tyylistä, joka ei ole niin yleistä Itävallassa." 

Asiakkaat arvostavat myös esimerkiksi sitä, että saunoja voi laajentaa muilla moduuleilla, kuten pukukopilla tai loungella, tai että ovien avautumissuunta voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Koska puulämmitteisten saunojen kysyntä on kasvussa, on hyvä tietää, että moderni Kirami FinVision® -sauna Nordic misty voidaan nyt varustaa puukiukaalla. 

"Kotisivuiltamme asiakkaamme löytävät hyvän kuvauksen kaikista moduulimahdollisuuksista. Avaamme myös uuden kotisivun ainoastaan saunoja varten, toivoen, että kiinnostus niitä kohtaan kasvaa entisestään."

 Tutustu adventureSPAn uuteen sauna sivustoon

 

Horisontissa myynnin kasvua ja alati parasta palvelua

adventureSPAn tulevaisuuden suunnitelmissa on pitää jatkossakin asiakkaat tyytyväisinä ja tarjota heille huippulaatuisia tuotteita ja palveluita parhaaseen hintaan. Suunnitelmissa on tietysti myös myydä yhä enemmän Kiramin kylpytynnyreitä.

”Sitä varten meidän on kasvatettava tunnettuuttamme Itävallassa. Meidän täytyy saada ihmiset puhumaan meistä, käymään näyttelytiloissamme ja ostamaan tarjoamiamme tuotteita. Kun palvelemme asiakkaitamme hyvin, he levittävät sanaa asiakaspalvelumme laadusta ja suosittelevat meitä muille. Tätä kutsumme suusta suuhun -markkinoinniksi.”

Ulrike Wernerin mukaan adventureSPAlla on vankkaa kokemusta vedenkäsittelystä. Yritys myös huolehtii siitä, että asiakkaat saavat parhaan kokemuksen kylpytynnyreistä ja niiden käytöstä. Ostavat asiakkaat saavat aina parasta myynninjälkeistä tukea.

”Myös teknisen tuen tarve kasvaa tulevaisuudessa. Koska asiakkaidemme määrä kasvaa, myös korjattavaa ja tarvittavia varaosia on entistä enemmän. Siksi yrityksemme tarvitsee myös luotettavia työntekijöitä.”

 

adventureSPAn tulevaisuuden suunnitelmissa on pitää jatkossakin asiakkaat tyytyväisinä | Kirami ulkosaunat
adventureSPAn tulevaisuuden suunnitelmissa on pitää jatkossakin asiakkaat tyytyväisinä

 

adventureSPA
Gewerbeparkstraße 7, 5081 Anif, Itävalta
+43 6246 20301
adventureSPA kotisivut