Masi Jalonen

 

Taidokkaalla muovitynnyreiden sisustusvastaavalla on liuta erilaisia harrastuksia

 

Kirami Oy - Masi JalonenMasi Jalonen, päätyi Kiramille töihin yrityksemme pitkäaikaisen työntekijän Hermannin kautta, jonka Masi on tuntenut pitkään. Masi tuli Kiramille neljä vuotta sitten ensimmäisen kerran kesätöihin, joten homma ja ihmiset ovat hänelle hyvinkin tuttuja.

Masi opiskelee tällä hetkellä tietotekniikkaa neljättä vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hänen työtehtävänsä Kiramilla eivät vastaa lainkaan hänen koulutustaan, mutta Masista on mukavaa, ettei työnteko ja opiskelu käsittele samoja aiheita.

Työpäivän Masi aloittaa varhain, aamukuudelta. Hänen työtehtäviinsä sisältyy linjaston toisessa päässä tehtävää hommaa, eli muovitynnyreiden sisustamista. Hänen vastuualueensa on tehdä viimeinen silaus, valmistaa tuote loppuun. Pääsääntöisesti hän tekee sitä pelkästään, tosin silloin tällöin hän auttaa muita oman työpisteensä ulkopuolella, mikä tuo vaihtelevuutta työnkuvaan.

Se, että töitä saa tehdä käsillä on Masista mukavaa. Työkaverit tekevät paljon, ja oikeastaan se on painavin syy siihen, että Masi viihtyy Kiramilla erinomaisesti. Työtovereitaan hän kuvaileekin vekkuleiksi, hän pitää siitä, että kaikki ei ole haudanvakavaa. Masista on mahtavaa, että huumoria on mukana tekemisessä.

Masi ehtii vapaa-ajallaan harrastamaan autoja, moottoripyöriä, valokuvaamista ja salibandyä. Autoilla ja moottoripyörillä ajamisen lisäksi hän kunnostaa niitä. Masi valokuvaa muun muassa harrastuksiin liittyviä kohteita, maisemakuvaa ja tapahtumakuvaa. Salibandyä hän on pelannut vuoden verran harrastejoukkueessa, ensi syksynä hän on pelaamassa kuutosdivarijoukkueessa.

Vilkaise Masin kuvasivuja