Kiramilta Kevätmessuille reiluja uutuuspaljuja

5.4.2017, 09:30

Kiramilta Kevätmessuille reiluja uutuuspaljuja, helppohoitoista kierrätysmuovia ja kulkua avustavia ratkaisuja

Kotimainen Kirami Oy asettaa Kevätmessuille näytteille kaksi uutta kylpytynnyrimallia: Cozy L -paljun ja Family-perhepaljun. Family-palju on jo myynnissä hyvinvarustelluissa kivijalkamyymälöissä ja nettikaupoissa. Cozy L ilmestyy kauppoihin huhtikuun aikana. Kiramin tuotteet ovat esillä Helsingin Messukeskuksessa OmaMökki ja Ulkoaltaat -osastolla 7p100 torstaista lauantaihin 6.–9.4.2017.

”Suomalaisten panostaminen pihojen viihtyisyyteen jatkuu tänäkin vuonna. Nyt pinnalla olevia sisustustrendejä ovat suuret kalusteryhmät ja reilummat paljut, rouhea teollisuusromantiikka, kierrätysmateriaalit sekä helppohoitoiset puumuovikomposiitit”, kertoo Kirami Oy:n toimitusjohtaja Mika Rantanen.

 

Cozy L – reilusti tilaa rentoutua

Comfort-sarjan toivottu tulokas on entistä kookkaampi Cozy L. Halkaisijaltaan kaksimetrisessä paljussa rentoutuvat useammatkin leveät hartiat. Paljussa on samettisen sileä, hippusävytetty, turkoosinsininen sisäpinta. Ulkoverhoiluun on saatavilla useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja kuten Profiline-puumuovikomposiitti ja kierrätysmuovista valmistettu EcoPlank-paneeli.

Mitoitettu6-8 henkilölle

Tilavuus2300 l

KamiinaCUBE

Halkaisija200 cm

Syvyys91 cm

Koko korkeus

110 cm

 

Family – turvallisuutta lapsille, ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille

Family-perhepaljussa on altaaseen kulkua ja poisnousua helpottava korotettu porras. Lisäksi kylpytynnyriin on saatavilla käsijohteella varustettu puurappu. Kiramin eriste- ja muovikannet sopivat myös Familyyn. Lapsiperheille suositellaan erillistä kannen lukitusta. Pienen vesimäärän ansioista palju lämpenee kylpykuntoon ketterästi ja muovinen sisus on helppo pitää puhtaana Kiramin hoitotuotteilla.

Mitoitettu3-5 henkilölle

Tilavuus1250 l

KamiinaCULT

Halkaisija170 cm

Syvyys 91 cm

Koko korkeus

110 cm

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Mika Rantanen, mika.rantanen@kirami.fi, 045 676 9954.