Kirami Finvision® Annex mukana European Open:ssa

European Open 2023 | Kirami ulkosaunat ja moduulit

Kirami ja Sauna from Finland tarjoavat unohtumattoman VIP-elämyksen frisbeegolfin European Open:ssa Nokialla 

 

Frisbeegolfin suurtapahtuma European Open on solminut uuden kumppanuuden suomalaisen Kiramin ja Sauna from Finland:in kanssa. Tämän kumppanuuden myötä European Open Sauna VIP -vierailla on mahdollisuus kokea unohtumaton saunaelämys Nokialla heinäkuussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun frisbeegolf-tapahtuman katsojille tarjoutuu mahdollisuus seurata kilpailua suomalaisen saunan makeasta lämmöstä nauttien! European Open pelataan 20.-24.7. Nokialla.

Kirami haluaa kiittää European Openin järjestäjiä tästä hienosta mahdollisuudesta päästä tutustumaan frisbeegolfin maailmaan ja samalla tarjoamaan VIP-vieraille unohtumattoman saunomiskokemuksen upeissa puitteissa.

Kiitämme myös Sauna from Finlandia saunatietouden levittämisestä maailmalle sekä siitä, että he ehdottivat Kiramia mukaan tähän kansainväliseen tapahtumaan.

Kirami FinVision@ Annex | Suomalainen saunakulttuuri on paljon enemmän kuin saunan rentouttavasta lämmöstä nauttimista.
Kirami FinVision@ Annex - Suomalainen saunakulttuuri on paljon enemmän kuin saunan rentouttavasta
lämmöstä nauttimista.

 

Harvia Groupiin kuuluva Kirami on maailman suurin kylpytynnyrien valmistaja. Asiakkaiden toiveiden pohjalta Kirami loi kokonaisen saunamaailman, johon kuuluvat Kirami FinVision® -saunat sekä saunakokemusta entisestään laajentavat Annex-moduulit. Kiramin tarjoama kokonaisvaltainen saunakonsepti onkin saavuttanut suurta suosiota ympäri maailman.

European Openin VIP-tilassa esillä ovat Kirami FinVision® -sauna Nordic misty Harvian Virta Combi -höyrystinkiukaalla. Saunan viereiset moduulit koostuvat Nordic misty -sarjan kahdesta katetusta terassista suihkuilla ja kahdella pukukopilla. VIP-tilan ulkopuolella on tilava Kirami FinVison® -lounge XL, joka toimii kilpailun toimitsija/haastattelutilana.

VIP-tilan ulkopuolella on tilava Kirami FinVision® -lounge XL | Kirami ulkosaunat ja modulit
VIP-tilan ulkopuolella on tilava Kirami FinVision® -lounge XL

 

Täydellisen saunatunnelman varmistavista tekstiileistä ja muista saunomiseen liittyvistä tuotteista huolehtii Kiramin lisäksi Harvia. 

Lue lisää saunoista- ja muista moduuleista Kiramin sauna sivuilta.

“Olemme erittäin innoissamme tästä mahdollisuudesta olla mukana European Openissa yhdessä Kiramin kanssa. Tavoitteenamme on levittää suomalaisen saunan sanaa ympäri maailmaa, ja tämä on loistava mahdollisuus ihmisille nähdä hieman suomalaista saunakulttuuria ja sen merkitystä meille.” kertoo Carita Harju, Sauna from Finland:in toimitusjohtaja.

 

Haluatko kokea Sauna VIP -kokemuksen?

Voit kokea European Openin aivan uudella tasolla nauttien suomalaisen ulkosaunan makeasta lämmöstä ja maailman parhaasta frisbeegolfista. Lippu sisältää pääsyn VIP-alueelle (sijaitsee aivan väylän 18 greenin vieressä), lämpimän aterian, virvokkeita, European Open -keräilykiekon, pääsyn omaan sky boxiin sekä pysäköinnin VIP-alueen vieressä. Sinulla on myös oiva mahdollisuus tavata pelaajia heidän kierrostensa jälkeen.

Sauna VIP -paketteja on jäljellä vain muutama, ja ne ovat varattavissa tapahtuman verkkokaupasta. Nappaa muutama ystävä mukaasi ja varaa unohtumaton elämys jo tänään! 

Varaa VIP -paketti täältä.

 

Kirami pihasaunat ja moduulit | European Openin VIP-tilassa on esillä Kirami FinVision® -sauna Nordic misty Harvian Virta Combi -höyrystinkiukaalla.
European Openin VIP-tilassa on esillä Kirami FinVision® -sauna Nordic misty Harvian Virta Combi -höyrystinkiukaalla.

 

Harvia-konserniin kuuluva Kirami on maailman suurin kylpytynnyrien valmistaja. Asiakkaiden toiveiden perusteella Kirami on luonut täydellisen saunamaailman. Tämä sisältää Kirami FinVision® -saunat ja lisämoduulit, jotka parantavat saunakokemusta entisestään. Kiramin kattava saunakonsepti on saavuttanut suurta suosiota maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja sanoista ja moduuleista.

 

Sauna from Finland on noin 200 yritysjäsenen sauna-asiantuntijaverkosto. Toimimme sen puolesta, että aito suomalainen saunaelämys elää ja uudistuu hyvinvoinnin, terveyden ja onnellisuuden lähteenä. Sauna from Finland visiona on, että suomalainen sauna on maailman kiinnostavin ja paras hyvinvointielämys. 
Lisätietoja Sauna from Finland:sta.

 

European Open on Euroopan vanhin major-tason frisbeegolfkilpailu, joka pelataan Nokialla 20.-23.7.2023.

European Open on palkintoarvoltaan 100 000 dollaria, ja kilpailuun osallistuu yli 100 maailman parasta frisbeegolfaria.

Lisätietoja European Open tapahtumasta.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Jussi Meresmaa
Tapahtuman mediavastaava
+358 40 578 1474
jussi.meresmaa@spin18.com

Lisätietoja Kiramin tuotteista:

Konsta Katajisto
Key Account Manager
konsta.katajisto@kirami.fi

Kalle Pakkala
Myyntipäällikkö (Suomi)
kalle.pakkala@kirami.fi