Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskasta

Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskasta | Kirami

 

Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskassa

 Vaikka ystävänpäivä on Ranskassakin muuttunut yhä kaupallisemmaksi juhlaksi, juhlivat ranskalaiset ystävänpäivää myös muilla tavoin, ja miksi eivät juhlisi maassa, joka on kuuluisa romatiikasta?

Tavallisesti ranskalainen järjestää romanttisen illan menemällä ravintolaan tai teatteriin. Pariisissa esimerkiksi on suosittua syödä illallinen jokilaivalla Eiffel-tornin valojen loistaessa. Monesti iltaa jatketaan jazzklubilla tai muualla musiikin parissa. Ranskalaiset hemmottelevat rakkaitaan myös lahjoilla, kuten hajuvedellä, suklaalla tai koruilla sekä tietenkin kauniilla kukkasilla. 

Juhliminen ei kuitenkaan ole varallisuudesta kiinni. Tärkeintä on viettää aikaa yhdessä kumppanin kanssa. Jotkut kirjoittavat runoja tunnettujen kirjailijoiden (Lamartine tai Chateaubriand) tapaan, mutta aikaa voi myös viettää esimerkiksi kävelemällä romanttisilla öisillä kujilla. 

Jos omistaa Kirami-kylpytynnyrin, voi viettää täydellisen romanttisen illan rentoutumalla höyryävässä kylvyssä ja jakamalla tuon ikimuistoisen hetken rakkaimpansa kanssa. Voi myös valmistaa herkullisen aterian Roasty Boss -grillillä, sillä talviaika ei saa lopettaa rakkauden roihua. Grillaaminen talvella voi olla sekin romanttinen kokemus! Olethan valmis vastaanottamaan uskomattoman illan lumoavan tulen ja lämpimän veden äärellä. 

Kirami toivottaa sinulle erittäin onnellista ystävänpäivää!

 

Ystävänpäiväterveiset,

Julien Chaigneau

 

Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskasta | Kirami
Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskasta valopaljussa

 

Tagit