Niklas Rantanen

Niklas Rantanen | Kiramin henkilöstöesittely

 

Myyntimiehenä intohimoinen futari 

 

Niklas Rantanen | Kiramin henkilöstöesittelyYhdeksäntoistavuotias Niklas Rantanen on vastikään valmistunut lukiosta ja syksyllä häntä odottaa kauppakorkeakouluopinnot Turussa.

Kiramille hän päätyi kesätöihin perhesuhteilla jo pikkupoikana. Mitä vanhemmaksi Niklas on varttunut, sitä haastavammaksi ja monipuolisemmaksi työnkuva on muuttunut. Niklaksen työtehtäviin sisältyy erilaisia urakoita kuten osien pussitusta ja Kiramin instagram-tilin hoitamista. Hän käy myös ajoittain myyntitapahtumissa Kiramin edustajana.

Kaikki Niklaksen työpäivät ovat erilaisia. Muita rutiineja ei ole, kun että hän jakaa Instagramissa kuvan kerran viikossa. Muuten hän työskentelee tarpeen mukaan ja silloin kun kalenteri antaa myöden.

Niklaksen mielestä on mukavaa, että myyntityössä tutustuu ihmisiin, niin kollegoihin kuin asiakkaisiin. Niklas saa maistaa aikuismaailmaa siinä mielessä, että hän työssään oppii kommunikoimaan ihmisten kanssa, työpäivät venyy välillä pitkiksi ja työnkuvaan sisältyy reissaamista. Hän mainitsee toki, että apua myyntityöhön on aina saatavilla, mikä luo turvallisuuden tunnetta tekemiseen. Instagramtilin ylläpitäminen on Niklaksesta palkitsevaa, sillä hänestä on mukavaa nähdä tuloksia ja hän on tyytyväinen sinne julkaistuihin kuviin. Kiramilla on Niklaksesta hyvä porukka ja mukava ilmapiiri.

Niklaksen harrastus ja intohimo on jalkapallo. Hän pelaa SM-tasolla Interin A-pojissa, ja harjoituksia on kuudesti viikossa, pelejä kerran viikossa. Hän reissaa pelimatkoilla ympäri Suomea. Harjoitusten ja pelien lisäksi hän käy pelaamassa jalkapalloa vapaa-ajallaan myös omaksi huviksi. Niklaksen tavoite jalkapallon suhteen on tehdä siitä itselleen ammatti.

Haastattelu: A-SM 2017 sarja käynnistyy

Vilkaise Niklaksen harrastesivuja

Niklas Rantanen | Kiramin henkilöstöesittely