Ikiaikaisuuden äärellä paljussa

Hidasta elämää -hyvinvointibrändin taustavaikuttajat Sanna Wikström ja Valtteri Heiskanen lapsineen ja rescue-koira Maggien kanssa Kiramin paljua ja luontoa fiilistelemässä. Kaunis mökkipaikka sijaitsee Suomen Heinolassa, Lusissa Ala-Rääveli-järven rannalla.
Asiakastarina
Kylpytynnyri

Janne Käpylehdolla jääkarusellin maailmanennätys 2023 jälleen kiikarissa!

Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
Asiakastarina
Sponsorointi
Kirami FinVision® -sauna
Kylpytynnyri

Palju miellyttävänä yllätyksenä

FinnTouchin joulukalenterissa 2021 puoliksi suomalainen Lea Ranki voitti Kiramin CHILL-paljun - enemmän kuin miellyttävä yllätys!
Asiakastarina
Kylpytynnyri

Sauna – osa suomalaista kulttuuria

Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Lue, kuinka saunomistavat ovat kehittyneet ja miksi yhteiset löylyt antavat toivoa juuri kriisiaikoina.
Kirami FinVision® -sauna
Kylpytynnyri

Valmistele kylpytynnyri tulevaa talvea varten

Laittaessaan kesämökkiä talviteloille moni miettii, mitä tehdä paljulle. Lue ohjeet, kuinka toimit, jos pidät talvitauon tai jos jatkat kylpemistä ympäri vuoden.
Kylpytynnyri
Hyvät neuvot

Nauti paljusta pakkasellakin

Kylpytynnyriä voi käyttää myös talvella. Joulu ja uusi vuosi ovat mahtavia ajankohtia nauttia paljun lämmöstä. Pakkasrajaa paljun käytölle ei ole. Nykyaikaisen, ulkopuolisella kamiinalla varustetun kylpytynnyrin lämmittäminen ei ole talvella sen haasteellisempaa kuin kesälläkään. Allas täytetään normaalisti vedellä, puut ja sytykkeet laitetaan tulipesään ja sen jälkeen sytytetään tuli.
Kylpytynnyri
Vuodenajat

Paljusta hyvinvointia syksyyn

Syksyn tullen ei tarvitse jäädä neljän seinän sisälle, vaan voi nauttia luonnosta, läheisten seurasta, saunasta ja paljun lämmöstä.
Kylpytynnyri
Outstanding by Kirami
Pihasisustus
Kirami FinVision® -sauna