Kylpytynnyreitä ja saunoja asiakkaille Berliinistä itään

ReGo | Kylpytynnyreitä ja saunoja asiakkaille Berliinistä itään | Kirami

 

ReGo – maisemasuunnittelua ja Kiramin kylpytynnyreitä Berliiniin ja Brandenburgiin

 

ReGo GmbH:n päätoimisto sijaitsee Rüdersdorfissa, noin 30 kilometriä Berliinistä itään. Yritys perustettiin vuonna 2013.

– Aloitimme toimintamme puutarhojen maisemointiyrityksenä, ja meillä oli kuusi työntekijää. Vuodesta 2016 lähtien olemme olleet myös virallinen tierakennusyritys. Olemme onnistuneesti vakiinnuttaneet asemamme markkinoilla ja laajentaneet liiketoimintaamme siinä määrin, että nykyään meillä on jo 20 työntekijää, kertoo toimitusjohtaja Fabian Reck.

 

ReGo – maisemasuunnittelua ja Kiramin kylpytynnyreitä Berliiniin ja Brandenburgiin | Kirami
ReGo – maisemasuunnittelua ja Kiramin kylpytynnyreitä Berliiniin ja Brandenburgiin | Kirami

 

Kylpytynnyrit tutuksi paikallisille

ReGo on toiminut Kiramin jälleenmyyjänä vuodesta 2018 asti ja myy yrityksen tuotteita Brandenburgin alueella.

– Kiramin kylpytynnyrit innostivat ja vakuuttivat meidät, joten otimme ne ilolla valikoimiimme. Kylpytynnyrit ovat nyt myös osa tuotenäyttelyämme.

Koko kylpytynnyrikonsepti on edelleen aika vieras Brandenburgin alueella, joten ReGo järjesti Bathing in Pflasterland -tapahtuman tuotetta esitelläkseen. Pflasterland on ReGon oma tuotemerkki.

– Asiakkaat olivat hyvin uteliaita kylpytynnyreiden suhteen ja selvästi kiinnostuneita niistä. Kylpytynnyrit ovat nyt alkaneet levitä laajemmalle ja saavuttaa suosiota, mistä olemme tietenkin erittäin iloisia. Haluamme kasvattaa suosiota entisestään ja vakiinnuttaa kylpytynnyreille vankat markkinat.

 

ReGo | Kylpytynnyrit tutuksi paikallisille | Kirami
ReGo | Kylpytynnyrit tutuksi paikallisille | Kirami

 

Kylpytynnyreiden lisäksi ReGo myy Kiramin FinVision -saunoja.

– Halusimme esitellä saunan asiakkaillemme, joten järjestimme tätä varten tapahtuman toukokuussa 2019. Kirami FinVision -sauna on nyt osa tuotenäyttelyämme, ja asiakkaamme voivat hankkia saunan kauttamme.

 

ReGo | Kylpytynnyreiden lisäksi ReGo myy Kiramin FinVision -saunoja | Kirami
ReGo | Kylpytynnyreiden lisäksi ReGo myy Kiramin FinVision -saunoja | Kirami

 

Puutarhoista tierakennukseen

Kiramin tuotteiden lisäksi ReGo tarjoaa laajan valikoiman puutarha- ja maisemointituotteita ja -palveluja. Painopiste on kiveystöissä ja asiakaskonsultaatioissa.

– Olemme ratkaisu-, laatu- ja asiakaskeskeinen yritys, ja palvelumme ja toimintamme ovat hyvin joustavia, vahvistaa Corinna Reck-Golmert.

Oman Pflasterland-tuotemerkkinsä alla yritys myy laattoja, päällystekiviä, luonnonkiviä, klinkkeriä, kiviainesta, seinärakenteita ja aitoja. Suuri, 2 000 neliömetrin näyttelyalue tarjoaa asiakkaille ehdotuksia ja ideoita terassien ja kiveysten suunnitteluun.

– Olemme erikoistuneet myös vedenhallintaan ja -poistoon sekä vesieristyksiin. Voimme laskea asiakkaillemme jätevesiarvot, vesimäärät ja poistokertoimet.

Tierakennusliiketoimintaa varten ReGolla on oma raskas rakennuskalustonsa, johon kuuluu neljä pyöräkuormaajaa, kaksi kuorma-autoa ja kuusi kaivinkonetta eri vetoisuusluokista.

 

Aktiivisia kalkkikivilouhoksia

ReGon kotipaikka, Rüdersdorf, on brandenburgilainen kunta Märkisch-Oderlandin piirikunnassa. Alue on tunnettu kalkkikivestään, jota onkin alueella louhittu jo yli 750 vuotta. Avolouhoksia on edelleen toiminnassa, ja paikallinen sementtitehdas toimittaa sementtiä kaikkialle Eurooppaan.

Rüdersdorf on kuuluisa myös Museumspark-museokeskuksestaan, jossa kävijät voivat kulkea yhä toiminnassa olevan kaivosalueen läpi kävellen tai maastoautoilla ja ihailla kiinnostavia historiallisia rakennuksia. Vierailijoille on tarjolla myös värikäs kattaus erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

 

ReGo | In samenwerking met de Berlin International "Grüne Wochen" in 2019| Kirami
ReGo | In samenwerking met de Berlin International "Grüne Wochen" in 2019| Kirami

 

https://www.regogmbh.de/

Ernst-Thälmann-Str. 23/24

D-15562 Rüdersdorf

Puh. +49 33638 / 1290-75

Faksi +49 33638 / 1296-34

Matkapuhelin +49 163 3457 884

info-rego@web.de