Liekkien leikkiä pimeneviin syysiltoihin

Liekkien leikkiä pimeneviin syysiltoihin | Kirami

 

Kiramin uusi tuote Freedom ulkotuli&grilli on valmistettu Suomen vaihtelevat säät kestävästä Corten-teräksestä. Halusimme kehittää tuotteen, joka toimii sekä tunnelman luojana että ruuanlaittovälineenä.

Freedom tuo tunnelmaa erityisesti pimeneviin syysiltoihin, ja sitä voi käyttää myös talvella. Lähdimme kehittämään täysin uudenlaista tuotetta. Freedom sai nimensä siitä, että sen voi koota sekä purkaa uudelleen ja siirtää paikasta toiseen.

Freedomissa on mukana grillaukseen soveltuva ritilä. Grillaan siinä mielelläni helppoja lounasruokia tai iltapalaa. Paistettavaksi sopivat esimerkiksi halloumijuusto sekä tuore ananas. Toki siinä kypsyvät myös erilaiset makkarat, maissi ja muut retkieväät.

Freedom-ulkotulta voi käyttää mökillä, rannalla ja omalla pihalla, kunhan laittaa sen alle palamattoman alustan.

 

Ruoste on uusi musta

Ruoste on uusi musta | Freedom grilli | Outstanding by Kirami
Ruoste on uusi musta | Outstanding by Kirami

 

Freedom-tuotteen kestävyyden ja rustiikkisen ulkonäön salaisuus on luja Corten-erikoisteräs. Teräksen pintaan muodostuu tiivis oksidikerros, joka patinoituu kauniin ruosteen sävyiseksi. Se myös suojaa terästä ja estää korroosiota pääsemästä syvemmälle. Siksi Corten-teräksestä valmistetut tuotteet ovat säänkestäviä.

Normaalisti Corten-teräs on aluksi harmaata ja muuttuu ajan ja sääolojen vaikutuksesta ruosteenruskeaksi. Outstandin by Kirami -tuotesarjan kaikki tuotteet ovat tehtaalla hapotettuja ja huuhdeltuja, jotta patinoituminen lähtee nopeammin liikkeelle.

 

Freedom-tuotteen kestävyyden ja rustiikkisen ulkonäön salaisuus on luja Corten-erikoisteräs. | Outstanding by Kirami
Freedom-tuotteen kestävyyden ja rustiikkisen ulkonäön salaisuus on luja Corten-erikoisteräs | Outstanding by Kirami

 

Ajatus koko Outstanding by Kirami -sarjaan lähti siitä, että Corten-terästuotteita ei ole Suomessa tarjolla. Se sopii materiaalina mielestäni loistavasti juuri näille leveysasteille, jossa sääolot ovat vaihtelevat. Corten kestää kaikenlaisissa säissä.

Freedom-tuotetta myydään Kiramin verkkokaupassa sekä hyvin varustetuissa sisustusliikkeissä ja rautakaupoissa. Se on kotimainen Avainlipputuote. Lue lisätietoja Freedom-ulkotulesta.

 

Terveisin,

Mika Rantanen