Kirami vie maailmalle paljuja ja pohjoista rentoutumista

Kirami vie maailmalle paljuja ja pohjoista rentoutumista | Kirami

 

Paljujen maailmanvalloitus jatkuu

Kirami on viime vuosina aktiivisesti lisännyt vientiponnistelujaan. Suomessa tuotteillamme on jo koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto, sillä olemme toimineet täällä kauan. Suomen markkinat ovat kuitenkin rajalliset, joten laajennumme jatkuvasti uusille markkina-alueille. Samalla haluamme tarjota ainutlaatuisia kylpykokemuksia myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Viennin kannalta Eurooppa on Kiramille kokonaisuudessaan kiinnostava alue. Erityisesti Hollannissa, Ruotsissa ja Itävallassa on paljuillamme ollut kysyntää, ja kasvavassa määrin myös Saksassa, Iso-Britanniassa ja muissa Pohjoismaissa. Kehittyviä markkinoita tuotteillamme on Venäjällä ja jopa Japanissa asti.

 

Vientituotteina paljut ja tapa rentoutua

Kylpytynnyrit kuuluvat jo olennaisesti suomalaiseen rentoutumisen ja hyvinvoinnin kulttuuriin siinä missä saunakin. Muissa maissa paljut herättävät kiinnostusta, koska ne ovat jotakin aivan uutta. Asiakkaita yhdistää kaikkialla kuitenkin halu rentoutua kylvyssä luonnon helmassa. Jotkut ovat kiinnostuneet ajatuksesta pelkän kuvan perusteella, toiset taas ovat päässeet itse kokeilemaan ulkona tynnyrissä kylpemistä ja innostuneet sen jälkeen ostamaan oman paljun.

Suomen rajojen ulkopuolella hankintapäätökseen Kiramin hyväksi vaikuttaa tuotteidemme tasainen, korkea laatu, ja se, että ne tulevat kaukaa pohjoisesta kovien olosuhteiden maasta.

 

Vientituotteina paljut ja tapa rentoutua | Kirami
Vientituotteina paljut ja tapa rentoutua | Kirami

 

Jälleenmyyjät ovat viennin kivijalka

Suomessa paljujen myynti keskittyy vahvasti kevät- ja kesäaikaan. Vienti tasoittaa kotimaan markkinoiden kausivaihteluita, sillä sesonki on Euroopassa säidenkin vuoksi pitempi. Viennistä onkin tullut koko ajan kasvava osa liikevaihtoa, ja tavoitteena on kasvattaa sen osuutta entisestään.

Olennainen rooli viennin kasvattamisessa on toimivalla jälleenmyyntiverkostolla. Vaikka sopivien jälleenmyyjien löytäminen on välillä haasteellista ja joskus jopa tuurista kiinni, olemme onnistuneet saamaan joukkoomme erittäin hyviä yhteistyökumppaneita.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita löytämään uusia jälleenmyyjiä. Joskus otamme itse yhteyttä kiinnostaviin ehdokkaisiin tai etsimme heitä messuilta. Ilmoittelemme asiasta myös mediassa ja omilla nettisivuillamme. 

 

xxx

 

 

 

 

 

Tutustu jälleenmyyjätarinoihimme!

Tutustu Kiramin tarinaan!

Jälleenmyyjät

 

Olisitko sinä tai yrityksesi kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksemme?

Ota yhteyttä meihin!

Puh: +358 10 574 2170
email: info@kirami.fi

 

 

Kiramin viennin henkilöstö | Kirami
Kiramin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi @ kirami.fi