Suomi 100 Kiramille

Suomi 100 Kiramille | Kirami - Warmer feelings

 

Luonto, ahkeruus ja sinnikkyys. Vesistöt, rauha ja yhdessäolo. Mitä suomalaisuus ja Suomi 100 juhlavuosi merkitsee Kiramille?

Kaikkea tuota yllämainittua. Olemme yhä tietoisempia kauniista luonnostamme, ja tahdommekin osallistua sen hyvinvointia ja säilyvyyttä vaalivaan työhön. Olemme muun muassa tuoneet markkinoille ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kierrätettävien materiaalien muodossa, ja kehitystyö jatkuu yhä. Me arvostamme taianomaista luontoamme ja tuotteemme ovatkin tarkoitettuja sijoitettavaksi juuri kaiken tämän keskelle. Kylpeä ja grillata voi kauniissa järvi-, saaristo- ja peltomaisemissa, sekä tietysti omalla kotipihalla kaupungissa tai maaseudulla. Kaikkia näitä kohteita yhdistää se, että se tapahtuu poikkeuksetta raittiissa, puhtaassa ilmassa, vehreyden, lumipeitteen tai syksyisten lehtien lomassa. Suomen ympäristö mahdollistaa, että kylpemisestä saa kokonaisvaltaisesti kaiken irti vuoden jokaisena päivänä.

Yhdessäolon, perheen sekä ystävyyssuhteiden vaaliminen on meille sinivalkoisen sydämen asia. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita tuomaan perheitä yhteen, kylpemisen ja rentoutumisen merkeissä. Tämän johdosta olemme tänä juhlavuotena kehittäneet Family-kylpytynnyrin, joka huomioi koko perheen, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta, entistä paremmin. Tavoitteemme on huomioida jokaisen tarpeet parhaamme mukaan, jotta voisimme yhdistää ihmisiä vauvasta vaariin samaan tilaan.

Kiramilla arvostetaan kotimaista lujuutta ja laatua. Voimme ulkomailla toimiessamme ja vieraillessamme ylpeänä esitellä kotimaatamme ja sen vahvuuksia. Pidämme Suomalaisuutta arvossa ja valttikorttina toimiessamme ympäri Eurooppaa. Voimme ylpeydellä todeta olevamme Suomalainen yritys.

 

Suomi 100 Kiramille | Warmer feelings
Suomi 100 Kiramille - Luonto, ahkeruus ja sinnikkyys. Vesistöt, rauha ja yhdessäolo.

 

Vuonna 2001 alkoi Kiramin taival Suomessa. Olemme kiitollisia, että olemme saaneet kulkea tämän tähän asti 16-vuotisen matkan Suomen kanssa tiukasti käsi kädessä, ja toivomme, että Kirami ja Suomi kulkee yhdessä vielä pitkään. Tämän myötä tahdomme onnitella satavuotiasta Suomea!

 

Lue 97-vuotiaan veteraanimme Pekka Pakkalan tarina: Pekka Pakkala, itsenäisen Suomen ikätoveri

 

Kirami on mukana Suomalaisen Työn liiton Osta työtä Suomeen -päivässä pe 1.12.

 

Lue Madebyfinland Blogi: Osta työtä Suomeen 1.12. tai vaikka joka päivä

 

Suomalaisuuden päivä 1.12