DuoLine: saunat, paljut, uima-altaat ja hyvinvointituotteet Tanskan länsirannikolta

Kiramin saunat ja paljut DuoLinelta Tanskassa | Kirami - Warmer feelings.

Jälleenmyyjätarina: DuoLine
Heidie Emelie Hansen, viestintä ja markkinointi, DuoLine ApS

 

DuoLine ApS myy ja toteuttaa monenlaisia projekteja hyvinvointialalla, kuten paljuja, porealtaita, saunoja, saunan kiukaita sekä sisä- ja ulkouima-altaita yksityisasiakkaille ja yrityksille. Yrityksen tuotteet ja palvelut, joille on suuri kysyntä, sijaitsevat Tanskassa Jyllannin länsirannikolla, jonne Pohjanmeren rannikon kaunis luonto houkuttelee lomailijoita.

 

DuoLine ApS sijaitsee Tanskassa Jyllannin länsirannikolla | Kirami -Warmer feelings.
DuoLine ApS sijaitsee Tanskassa Jyllannin länsirannikolla

 

Yksi DuoLinen myymistä brändeistä on Kirami

- Luonnollinen estetiikka on Tanskassa ensiarvoisen tärkeää. Meidän on tarjottava tuotteita, jotka täyttävät sekä tunnuslauseemme että asiakkaidemme toiveet tyylin ja muotoilun suhteen. DuoLine edustaa laatua ja uskottavuutta. Koska Kiramin tuotteet ovat esteettisesti silmää miellyttäviä, ammattitaitoisesti valmistettuja ja tulevat maasta, jossa saunaa ja hyvinvointia pidetään melkeinpä kansallisurheiluna, uskomme, että olemme hyvä pari", sanoo Heidie Emelie Hansen DuoLinen viestintä- ja markkinointiosastolta.

 

Yksi DuoLinen myymistä brändeistä on Kirami
Yksi DuoLinen myymistä brändeistä on Kirami

 

Saunoja, paljuja ja hyvinvointia


Paljut ja saunat ovat olleet Tanskassa hyvin suosittuja jo useamman vuoden ajan. Arki on muuttunut yhä kiireisemmäksi ja rasittavammaksi, joten ihmiset etsivät keinoja hidastaa tahtia ja luoda yhteyksiä luontoon. Tanskalaisessa kulttuurissa arvostetaan myös ulkoilua: Kylmiä ja pimeitä talvikuukausia piristetään pulahtamalla paljuun ulkona, yksin tai perheen ja ystävien kanssa.

 

DuoLine ApS | Saunoja, paljuja ja hyvinvointia | Kirami
Saunoja, paljuja ja hyvinvointia

 

Heidie kertoo, että he ovat havainneet kylmän ja lämpimän yhteisvaikutuksen parantavan voiman kokeneen renessanssin Tanskassa.

- Koronaviruspandemian seurauksena asiakkaat ovat löytäneet ilonsa kotikylpylöistä. He ovat kokeneet, mitä hyötyä on talviuinnista jääkylmässä meressä tai järvessä tai viihtyisistä hetkistä paljussa - molempia seuraa saunominen ulkosaunassa.

Koska nykyään on voimakas trendi huolehtia terveydestään, monet DuoLinen B2B-asiakkaat, kuten leirintäalueet, uimastadionit ja lomakeskukset, haluavat tarjota vierailleen parhaat ratkaisut hemmotteluun ja rentoutumiseen.

- Me tanskalaiset pidämme suomalaisia asiantuntijoina paljujen, saunan ja hyvinvoinnin alalla, ja tässäkin asiassa laatu ja esteettisyys ovat tärkeitä. Kun sekä paljut että pihasaunat tulevat Kiramilta, voimme tarjota kokonaispaketin, jossa yhdistyvät hyvä laatu ja kaunis ulkonäkö. Asiakkaamme odottavat ainutlaatuisuutta ja vain parasta kaikesta.

 

DuoLine ApS | Asiakkaamme odottavat ainutlaatuisuutta ja vain parasta kaikesta | Kirami
Asiakkaamme odottavat ainutlaatuisuutta ja vain parasta kaikesta.

 

Uusi näyttelytila kasvavalle yritykselle


DuoLine muutti hiljattain uuteen 300 m2:n näyttelytilaan, jossa yritys pyrkii inspiroimaan asiakkaitaan. Hyvinvointituotteiden myynnin lisäksi yritys myy myös kemikaaleja, annostelujärjestelmiä, elektroniikkaa ja ohjausjärjestelmiä laitteiden toimintaa varten. Yritys tarjoaa myös neuvontaa ja uima-allas-, hyvinvointi- ja kylpylätilojen rakennushankkeiden toteuttamista sekä uima-altaiden, höyrysaunojen, saunojen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennusta, huoltoa ja korjausta. Tarvitaan siis todella suuria korjaamo- ja varastotiloja.

 

DuoLine muutti hiljattain uuteen 300 m2:n näyttelytilaan
DuoLine muutti hiljattain uuteen 300 m2:n näyttelytilaan

 

- Kasvamme jatkuvasti, ja varasto- ja toimistotilamme kävivät lopulta aivan liian pieniksi. Olemme nyt paljon paremmin näkyvillä pääkadulta, ja alue on täydellinen paikka inspiroitua hyvinvoinnin suhteen. Lähimmät kilpailijamme ovat maan toisella puolella, Tanskan itä- ja pohjoispuolella - täällä lännessä ei ole mitään vastaavaa, Heidie sanoo ylpeänä.

 

DuoLine ApS - Uusi näyttelytila kasvavalle yritykselle | Kirami
DuoLine ApS - Uusi näyttelytila kasvavalle yritykselle

 

Liiketoimintaa vuodesta 1999

DuoLinen perustivat vuonna 1999 kaksi vedenkäsittelystä pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista, Verner Sloth ja Tom Lauridsen. Kun Verner jäi eläkkeelle vuonna 2019, Søren Lauridsen liittyi yritykseen osana uutta kaksikkoa. Yritys on kasvanut nopeasti allaspalvelusta yritykseksi, joka tarjoaa monenlaisia tuotteita ja palveluja kuluttajille ja B2B-asiakkaille. Nykyään yrityksessä on 12 työntekijää, jotka työskentelevät toimistossa, myynnissä ja asentajina.

 

Nykyään DuoLinellä on 12 työntekijää, jotka työskentelevät toimistossa, myynnissä ja asentajina.
Nykyään yrityksessä on 12 työntekijää, jotka työskentelevät toimistossa, myynnissä ja asentajina.

 

- Jatkamme tätä matkaa, mutta yritämme hieman hidastaa tahtia, sillä haluamme säilyttää palveluidemme ja projektiemme korkean laadun. Yrityksen kasvattaminen on yksi asia, mutta myös palvelun tasoa ja laatua on jatkuvasti nostettava. Lyhyen aikavälin tavoitteemme on ennen kaikkea toivottaa lisää ihmisiä tervetulleeksi näyttelytiloihimme.

DuoLine on voittanut kolmesti Gazelle-palkinnon, jonka tanskalainen talouslehti Børsen myöntää nopeasti kasvaville yrityksille. Vuonna 2022 DuoLine palkittiin Succesvirksomhed-liiketoimintapalkinnolla menestyneenä yrityksenä. Palkinnon myöntävät pankki Spar Nord ja konsultti- ja tilintarkastusyhtiö BDO.

- DuoLine on yritys, jolla on suuri ymmärrys monimutkaisista haasteista. Ammattitaito, korkea laatu ja uskottavuus on oltava perintömme!

 

DuoLine ApS - Liiketoimintaa vuodesta 1999
DuoLine ApS - Liiketoimintaa vuodesta 1999

 

Aktiivista elämää ja rentoutumista Pohjanmeren rannalla


DuoLine toimii Jyllannin länsirannikolla, Billumin/Oksbølin alueella. Suosittu Blaavandin lomakohde ja tuulinen, kaunis Pohjanmeren rannikko sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä. Alue on osa Vattimeren kansallispuistoa, joka ulottuu koko Jyllannin länsirannikolle.

Blaavandshukin, Tanskan läntisimmän osan, ja Horns Revin alue muodostaa eteläisen laguunin ja on tunnettu meripihkalöydöistään. Horns Revissä sijaitsee myös maailman suurin tuulivoimapuisto, joka on nähtävissä Blåvandin rannoilta.

- Täällä on upea luonto, erityisesti pohjoispuolella, mistä löytyvät karut dyynimaisemat. Eteläpuoli on hyvin perhe- ja lapsiystävällinen, ja koko alue tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aktiiviseen luonnossa liikkumiseen: Vesiurheilua, maastopyöräilyreittejä ja paljon muuta.


DuoLinen näyttelytila ja tuotevalikoima ovat suunniteltu sopiviksi länsirannikon villeihin maisemiin ja luonteeseen, mutta myös viileämpiin päiviin, jolloin sää on tyyni ja aurinkoinen.

- Monet asiakkaistamme omistavat loma-asuntoja tällä alueella, mutta koska Tanskan rantaviiva on hyvin pitkä, emme suinkaan rajoitu paikalliseen liiketoimintaan - päinvastoin!

 

DuoLine ApS |  Aktiivista elämää ja rentoutumista Pohjanmeren rannalla | Kirami
DuoLine ApS - Aktiivista elämää ja rentoutumista Pohjanmeren rannalla (Blåvand)

 

Löydät lisätietoa DuoLinesta yrityksen verkkosivuilta sekä Instagramista ja Facebookista:

DuoLine:n verkkosivut

DuoLine Instagramissa

DuoLine Facebookissa

 

DuoLine toimii Jyllannin länsirannikolla, Billumin/Oksbølin alueella.
DuoLine toimii Jyllannin länsirannikolla, Billumin/Oksbølin alueella.