Uusi Chill-palju sopii pienen porukan tarpeisiin

Uusi Chill-palju sopii pienen porukan tarpeisiin | Kirami

 

Chill sopii täydellisesti pihoille ja terasseille, joissa tilaa on niukasti​​​​​​​ | Kirami
Chill sopii täydellisesti pihoille ja terasseille,
joissa tilaa on niukasti | Kirami

Uusi Chill - rento palju pienelle porukalle

 

Kiramin paljuvalikoima laajenee uuden kompaktin Chill-paljun myötä. Rento Chill-kylpytynnyri on omiaan pienen kylpyporukan tai perheen tarpeisiin. Edullinen Original Chill haastaa halpatuontipaljut hinnallaan ja laadullaan. Chill on täydellinen vaihtoehto pihoille, joissa tilaa on rajoitetusti. 

Kiramin Original Chill -kylpytynnyri kehitettiin vastaamaan pienten ja edullisten paljujen kasvavaan kysyntään.

– Kiramin mallistosta löytyy runsaasti suuria paljuja, jotka sopivat hyvin isommille perheille ja ryhmille. Nyt tuomme asiakkaiden pyynnöstä markkinoille myös kompaktimman ja edullisemman mallin. Chill on hyvä valinta silloin, kun tarvitaan rento palju kahdelle aikuiselle tai vaikka yhdelle aikuiselle parin lapsen kanssa, sanoo Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala.

 

Kiramin Original Chill -kylpytynnyri kehitettiin vastaamaan pienten ja edullisten paljujen kasvavaan kysyntään | Kirami
Kiramin Original Chill -kylpytynnyri kehitettiin vastaamaan pienten ja edullisten paljujen kasvavaan kysyntään |
Kirami

 

Kaunis, kevyt ja matala

Nimensä mukaisesti Chill on tehty rentoutumiseen. Paljun sisäaltaan matala muotoilu mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan virkistäytyä: lepäävä istuma-asento on täydellinen aikuisten laiskotteluhetkiin. Lapset voivat nauttia Chillissä villeistä vesileikeistä. Chillin tilavuus on vain 1 300 litraa, joten sen täyttäminen vedellä käy nopeasti.

Koon lisäksi myös paljun ulkonäköä on mietitty tarkasti. Chillin ulkokuorena on mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä pehmeän harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva.

Kompaktin kokoinen Chill on myös kevyt ja matala, joten sen voi kantaa portista tai oviaukosta helposti paikalleen. Chill sopii täydellisesti pihoille ja terasseille, joissa tilaa on niukasti.

Edullisesta hinnasta huolimatta Chill edustaa ehdotonta Kiramin laatua, joten kylpytynnyriin on saatavilla turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisääviä lisäosia kuten muihinkin Kiramin paljuihin. Chill-paljua varten kehitetyn askelman avulla tynnyriin nouseminen on helpompaa. Chillin kansi taas suojaa vettä roskilta ja tuo lisäturvaa, kun tynnyri ei ole käytössä. Rentoja kylpyhetkiä varten kannattaa hankkia mukavat, kotimaiset niskatyynyt ja kelluva Tubbar 2-juomateline.

 

Uusi Chill - rento palju | Kaunis, kevyt ja matala | Kirami
Uusi Chill - rento palju | Kaunis, kevyt ja matala | Kirami

 

Micu, Chilliä varten kehitetty kamiina

Micu - Chilliä varten kehitetty kamiina | Kirami
Micu - Chilliä varten
kehitetty kamiina |
Kirami

Chill-kylpytynnyri toimitetaan Micu-kamiinan kanssa, joka on kehitetty juuri Chilliä varten. Micu-kamiina on samaa korkeaa laatua kuin muutkin Kiramin kamiinat, helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa, mutta vain kooltaan kompaktimpi. Chillin veden lämmitykseen ei tarvita isoa kamiinaa ja polttopuita kuluu vähemmän kuin muissa malleissa.

– Kuuntelemme jatkossakin herkällä korvalla asiakaspalautteita. Niiden perusteella esimerkiksi Chill-tynnyriäkin tullaan vielä kehittämään, mikäli kehitystarpeita löytyy, Pakkala lupaa.

 

Lisätietoja tuotteesta verkkokaupastamme