Log Company myy kylpytynnyreitä Koillis-Englannissa

Log Company myy kylpytynnyreitä Koillis-Englannissa | Kirami

The Log Company: Warmer feelings, laatu puuta ja Kiramin paljut Koillis-Englannissa 

 

Log Company on Kiramin jälleenmyyjä Isossa-Britanniassa. Pyysimme Mark Smithiltä, yhtä omistajista, kertomaan meille lisää yrityksestä.

The Log Company aloitti yritystoimintansa 2011. Vuodesta 2013 lähtien olemme jalostaneet ja toimittaneet puuta koko Englannin Itäosissa ja vuodesta 2014 alkaen olemme myyneet puilla lämmitettäviä paljuja. Myymme useita tuhansia isoja puusäkkejä vuodessa ympäri Englannin koillisosaa sekä muuallakin UK:ssa. Muita tuotteitamme ovat tulipesät, tulisijojen tarvikkeet ja erilaisia puun säilytys ratkaisuja - Jos tuotteella on puun kanssa tekemistä ja sen lisäksi tuote on hyvä, niin me myymme sen!

Huomasimme, että monet yritysasiakkaamme ostivat tai halusivat ostaa puulämmitteisiä kylpytynnyreitä täydentääkseen vapaa- ja loma-ajan tarjontaansa asiakkailleen. Näimme mahdollisuuden paikalliselle palveluntarjoajalle, joka voisi tarjota järkeviä ja käytännöllisiä neuvoja sekä paikallista taustatukea. Hyvän tuotteen parissa olemme nauttineet kiireisistä vuosista sekä vuokraamalla että myymällä niin yksityisille- kuin yritysasiakkaille.

 

Log Company myy kylpytynnyreitä Koillis-Englannissa | Kirami
The Log Company on Kiramin jälleenmyyjä Isossa-Britanniassa.

 

Kirami tulee markkinoille

Viime vuosien aikana olemme tutkineet useita erilaisia paljuvaihtoehtoja sekä kuunnelleet asiakkaidemme tarpeita. Yhteinen ystävämme joka on Kiramin asiakas suositteli Kiramia, joten kävimme tutustumassa Kiramin tehtaaseen Suomessa alkuvuodesta 2018 ja emme ole katuneet sitä hetkeäkään. Heidän laatu, innovaatio, yksityiskohtien huomioiminen ja käytettävyyteen keskittyminen ovat täysin vertaansa vailla.

Nyt meillä on laaja valikoima Kiramin kylpytynnyreitä, joita voimme näyttää asiakkaillemme. Käytämme omaa henkilökuntamme ja ajoneuvojamme toimituksissa sekä asentaessamme paljuja Pohjois-Englannissa asuville asiakkaille. Toimittamme myös vuokrattavat tynnyrit asiakkaillemme, jotta he pääsevät kokeilemaan kylpemistä ennen ostospäätöstä. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota Kiramin paljuja olemassa oleville ja uusille asiakkaillemme sekä odotamme innolla palautteiden kuulemista, joidenka tiedämme olevan positiivisia!

 

The Log Comapany - Kirami tulee markkinoille | Kirami
The Log Comapany - Kirami tulee markkinoille

 

Yksityisestä käytöstä festivaaleihin

Kylpeminen kylpytynnyrissä on tullut yhä suositummaksi, mutta on silti vielä aika ainutlaatuista. Olemme vakuuttuneita siitä, että kun ihmiset näkevät Kiramin paljuja ja ymmärtävät, miten ne toimivat, heille tulee kiusaus ostaa sellainen itselleen. He etsivät hauskaa, turvallista ja stressitöntä kokemusta - ja tämä on juuri sitä, jota The Log Company ja Kirami voivat helposti tarjota.

Vuokraamme meidän kylpytynnyreitä eri festivaaleihin ja tapahtumiin ympäri vuoden sekä tarvittaessa järjestämme koulutettua henkilökuntaa hoitamaan paljuja, luodaksemme kylpijöille upean kylpykokemuksen. Tämä työ on tullut erittäin suosituksi työntekijöidemme keskuudessa, koska he pääsevät osallistumaan festivaaleihin ja samalla voivat tehdä töitä.

 

The Log Comapany - Tulevaisuus näyttää valoisalta kauniissa Yorkshiressä |Kirami
The Log Comapany - Tulevaisuus näyttää valoisalta kauniissa Yorkshiressä

 

Tulevaisuus näyttää valoisalta kauniissa Yorkshiressä

Log Company sijaitsee Richmondissa Pohjois-Yorkshiressä. Olemme Yorkshire Dalesin kansallispuiston laitamilla, kauniilla maaseudulla keskellä upeita maisemia, matkailua ja maanviljelyä.

Olemme pieni yritys, joka työllistää 5 henkilöä ja liikekumppani: vaimoni Nicola ja ystävämme Edward Gibbon. Kuvaisin meitä omistautuneeksi, käytännölliseksi ja intohimoiseksi yritykseksi.

Tulevaisuudensuunnitelmamme on kasvaa kestävällä tavalla lisäämällä vuokratapahtumia. Odotamme innolla pääsyämme Skotlantiin ja Irlantiin missä voimme tarjota palvelujamme. Odotamme myös innolla kuinka voimme näyttää niin uusille kuin olemassa oleville asiakkaillemme kuinka hyvä Kirami on.

 

Katso kuvia Log Companysta

 

Lämpimät terveiset Pohjois-Yorkshirestä

Mark Smith
mark@thelogcompany.com

Tutustu lisää Kirami UK:n sivuihin