Kirami Tubtainer helpottaa paljun käyttöä

Kirami Tubtainer helpottaa paljun käyttöä | Kirami

 

Ylläpitoyksikkö pitää paljun käyttölämpöisenä ja puhtaana

Kiramin valikoima täydentyy uudella, erittäin helppokäyttöisellä Tubtainer-ylläpitoyksiköllä, jonka avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.

Tubtainer koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja helppokäyttöisestä käyttöpaneelista. Yksikkö voidaan liittää kamiinalla lämmitettävään paljuun ja sen käyttölämpötila on -20 - +40 astetta. Tuotteen voi yhdistää uuteen tai jo aiemmin hankittuun paljuun.

 

Kirami Tubtainer helpottaa paljun käyttöä | Kirami
Kirami Oy - Tubtainer ylläpitoyksikkö 


Tubtainer-ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen ja puhdistusaineiden avulla.

Ylläpitoyksikön käyttöpaneelista näkee veden lämpötilan ja siihen voi asettaa itse haluamansa tavoitelämpötilan. Ylläpitoyksikkö on täysin automaattinen ja helppokäyttöinen.

Laite vaati 16A-sähköliitännän ja se suositellaan tehtävän sähköalan ammattilaisen toimesta. Tuote on roiskesuojattu, ja se tulee sijoittaa terassin tai rapun alle tai erilliseen laatikkoon. Sähkölämmittimen teho on 3 kW. 

 

Kirami Tubtainer helpottaa paljun käyttöä | Kirami
Kirami Oy - Tubtainer ylläpitoyksikkö sijoitetaan rappusten alle piiloon

 
Millainen palju sopii sinun pihallesi? Tutustu paljuvalitsimeen