Yritysemäntä

Kirami Oy:n yritysemäntä Pirjo Ojala. Pirjolta tulee vastaus kuin tykin suusta, kun kysytään, mikä hänen työssään on mukavaa. Työkaverit!

 

Työniloa huokuva, kaikilla saroilla aktiivinen yritysemäntä

 

Kirami Oy - Yritysemäntä Pirjo OjalaPirjo Ojala päätyi Kiramille töihin Mikan kautta, joka tiesi Pirjon olevan eläkkeellä, mutta reipas ja ahkera työntekijä jolla riittää annettavaa. Pirjo tarttui oitis tilaisuuteen.

Pirjolla on laaja työnkuva. Hän toimii tehokkaasti siellä, missä on tarvetta. Hänen pääasiallisiin työtehtäviin sisältyy henkilöstön tyytyväisenä pitäminen, kahvitukset yritykseen tullessa vieraita, puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen ja joidenkin pihatöiden tekeminen. Pirjo on Kiramilla töissä lähes jokaisena arkipäivänä. Pääasiassa hän aloittaa päivänsä kahvin keittämisellä ja pöytien pyyhkimisellä. Pirjo huolehtii aamusta, että isommat roskat on siivottu. Päivän mittaan hän siivoilee ahkerasti siellä missä tarvetta on. Joka torstai Pirjo saapuu aamuvarhain työpaikalle ennen konttorihenkilökuntaa siivotakseen konttoritilat.

kirami Oy -Yritysemäntä Pirjo OjalaPirjolta tulee vastaus kuin tykin suusta, kun kysytään, mikä hänen työssään on mukavaa. Työkaverit! Hän ihmettelee kovin, miten samaan työpaikkaan on voinut eksyä niinkin mukavia nuoria miehiä. Hän kiittelee, että on päässyt hyvin porukkaan mukaan, ja että työtoverit kohtelevat häntä yhtenä tasavertaisena osana porukkaa. Hän pitää siitä, että työtoverit eivät kiertele ja kaartele, vaan puhuvat asioista suoraan. Työkavereiden lisäksi Pirjo arvostaa sitä, että töissä ei ole kahta samanlaista päivää, vaan jokainen päivä on oma lukunsa.

Pirjo on hyvin aktiivinen työn ulkopuolellakin. Hän lenkkeilee, täyttää sanaristikoita ja lukee. Pyöräily ja marjastaminen ovat muita mieluisia harrastuksia. Marjastaminen on myös sosiaalinen tapahtuma, aina löytyy joku, kenen kanssa mennä yhdessä metsään. Aina kun tarvitaan vapaaehtoisia johonkin hommaan, Pirjo ilmoittautuu hetimmiten tehtävään. Hän on osa VPK Keikyän naisosastoa, kerran kuussa hän on keittämässä palomiehille kahvia, ja kriisitilanteissa hän on ruokkimassa. Kiramilla työnteon lisäksi hän tekee työkseen muun muassa lumitöitä talvella.