Kirami jäseneksi Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin

Kirami Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi | Kirami

 

Puulämmitteisiä kylpytynnyreitä valmistava Kirami Oy on liittynyt Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi. Saksan paljumarkkinoiden kehittäminen on yksi yrityksen strategisista painopistealueista.

Yrityksemme on toiminut aktiivisesti saksankielisillä alueilla jo useita vuosia mm. osallistumalla erilaisille kansainvälisille messuille. Tuotteiden lisääntyneen kysynnän vuoksi pyrimme entistä aktiivisemmin etsimään uusia jälleenmyyjiä Saksasta. Jäsenyyden myötä yrityksemme saa käyttöönsä erilaisia asiantuntijapalveluita ja kontakteja, joiden avulla voimme vahvistaa kumppaniverkostoamme Keski-Euroopassa.

Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin (DFHK) tavoitteena on edistää Saksan ja Suomen välistä kauppaa ja taloussuhteita. Kamarissa on tällä hetkellä lähes 700 saksalaista ja suomalaista jäsenyritystä. Kauppakamari tuottaa ja tarjoaa jäsenille ja asiakasyrityksille monipuolisia tieto-, neuvonta- ja liikeyhteyspalveluja. Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on osa Saksan kauppakamareiden ulkomaanverkostoa (AHK, saks. "Auslandshandelskammern"), joka ulottuu 130 toimistoon 90 maassa.


AHK_Finnland | Kirami

Kirami Logo | Kirami

Jos olet kiinnostunut korkealaatuisista, suomalaisista vapaa-ajan tuotteista, ja haluat osaksi Kirami-perhettä, ota rohkeasti yhteyttä:

Taina Hujo-Oittinen
taina.hujo-oittinen@kirami.fi
Tel. +358 45 122 5783

 

Aurinkoisin kesäterveisin,
Taina Hujo-Oittinen
Kirami Oy

 
Jälleenmyyjähaku

Lue lisää vapaa-ajan tuotteistamme

 

Kirami Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi | Kirami
Kirami Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi