Suvi Sippola

 

Rullaluisteleva, vastavalmistuva  talous- ja toimistopalveluiden merkonomi

 

Suvi Sippola | Kiramin henkilöstöesittelySuvi Sippola, 21, käy parhaillaan Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoa. Hän valmistuu helmikuussa 2018  talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi. Meille Suvi päätyi koulun kautta, kuultuaan, että Kiramilla voisi olla harjoittelupaikka tarjolla. Hän haki paikkaa talouspalveluiden työssäoppimisjaksolleen soittamalla yritykseen.

Suvin työssäoppimisjakso on päätöksessään, mutta jakson aikana työtehtäviin kuului kotimaan tilaustenkäsittelyä ja laskutusta, lähetysasiakirjojen laatimista sekä verkkokauppatilausten käsittelyä. Hänen tavanomainen työpäivänsä alkoi aamukahdeksalta, jolloin hän ensimmäisenä katsoi kuntoon verkkokauppatilaukset sekä tilauspostit. Päivän mittaan hän teki valmiiksi lähetysasiakirjoja sekä hoiti kaikkea muuta pientä mitä sillä hetkellä sattui olemaan keskeneräisenä.

Suvin koulutuksessa oltiin käyty läpi samoja asioita mitä hän teki Kiramilla. Excelin ja wordin käyttö oli koulusta tuttua, joten se sujui melko vaivattomasti työssä. Hän piti siitä, että työ oli monipuolista ja päivät erilaisia, välillä oli kiireisempää ja välillä sai tehdä asiat rauhallisempaan tahtiin. Hän viihtyi Kiramilla todella hyvin ja kertoo, että parempaa työssäoppimispaikkaa saa hakea. Työporukka oli Suvista mukavaa ja työpäivät sujuivat leppoisasti.

Tällä hetkellä hänellä ei ole mitään säännöllisiä harrastuksia, koska 10 vuoden ratsastusharrastus jäi lukion ekana vuotena. Suvin tulee kuitenkin viikoittain rullaluisteltua sekä käytyä kuntosalilla.