Zone Espace Naturel tuo Ranskaan suomalaista zeniä

Z.E.N., Zone Espace Naturel, sijaitsee Hambachissa | Kirami paljut

 

Z.E.N., Zone Espace Naturel, sijaitsee Hambachissa, Sarregueminesin kunnassa, joka sijaitsee Grand Estin suuralueeseen kuuluvalla Lorrainen alueella. Yritys myy ensisijaisesti Kiramin suomalaisia kylpytynnyreitä ja saunoja.

Zone Espace Naturelin omistaja on kouliintunut yrittäjä Eric Gross.

 – Pyöritettyäni maisemointiyritystä noin 15 vuotta päätin vuonna 2019 myydä ensimmäisen yritykseni ja kehittää tämän uuden brändin, jotta ihmiset pääsisivät tutustumaan suomalaiseen hyvinvointiin. Kukaan ei ollut uskoa minua, eivät sijoittajat eikä lähipiirini. Suomalaisia kylpytynnyreitä ei Ranskassa juuri tunnettu ja maan itäosissa sitäkin vähemmän. Mutta nyt kun tälle tielle on lähdetty, näkymät ovat hyvät.

Pohjoismaisten kylpytynnyreiden suosio ja kysyntä ovat nykyään kasvussa, sillä ne sopivat tälle alueelle täydellisesti ja tarjoavat mahdollisuuden ottaa kaikki irti neljästä vuodenajasta.

 

Zone Espace Naturel | Myydyin tuote on halkaisijaltaan kaksimetrinen FAMILY L -kylpytynnyri | Kirami paljut
Myydyin tuote on halkaisijaltaan kaksimetrinen FAMILY L -kylpytynnyri. 

 

Kirami vastaa tarpeisiin

Eric luonnehtii asiakkaitaan ihmisiksi, jotka ottavat huomioon ympäristön ja taloudelliset tekijät. He arvostavat sitä, että tuote ei vaadi sähköä, se on tehokas, sitä on helppo ja nopea käyttää ja se on laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta kestävä. Kiramin kylpytynnyrit ovatkin juuri kaikkea tätä.

– Päädyin pian Kiramin tuotteisiin, koska ne yksinkertaisesti puhuvat puolestaan, kun niitä katsoo. Niistä huokuu laatu, minkä lisäksi jälleenmyyjää halutaan aidosti palvella.

Myydyin tuote on halkaisijaltaan kaksimetrinen FAMILY L -kylpytynnyri. 

– Sen suosio perustuu siihen, että se toimii samalla mikrokokoisena uima-altaana. 

 

Zone Espace Naturel sijaitsee Hambachissa, Sarregueminesin kunnassa | Kirami paljut
Zone Espace Naturel: Eric Gross

Myynti esittelytilassa ja verkossa

Zone Espace Naturelin tavoitteena on tarjota yhä useammille ihmisille mahdollisuus tutustua suomalaisten kylpytynnyreiden ja saunojen käytännön hyötyihin.

– Mukava rupattelu paljussa lekotellessa, kuuman tai kylmän veden hyödyt ja luonnosta nauttiminen – siinä ovat tärkeimmät periaatteemme. Meillä ei myydä tyhjää puhetta. Luonto antaa meille juuri sen, mitä tarvitsemme – joten nautitaan siitä!

Zone Espace Naturel esittelee kylpytynnyreitään Bio & Bien-être -näyttelyissä ja -messuilla, mutta se on hiljattain avannut myös oman näyttelytilan Sarregueminesiin. 

– Koronakriisi koetteli yritystämme, kun messuja jouduttiin perumaan, mutta olemme nyt nousseet takaisin jaloillemme ja uudistaneet itseämme. Olemme panostaneet digitaalisiin markkinoihin perustamalla verkkosivut ja kehittämällä viestintäämme Facebookissa. Näillä toimenpiteillä olemme saaneet myyntimme nousuun.

 

Kauneuden ympäröimä Lorraine

Lorraine rajautuu Saksaan ja Alsacen alueeseen. Alueella on sekä kylmiä jaksoja että kauniita aurinkoisia päiviä.

– Maaseutumme on monipuolista ja sijaitsee noin 300 metrin korkeudessa. Kävelijät ja pyöräilijät rakastavat tätä seutua, jonka tasaiset ja kumpuilevat reitit sekä lammet, järvet ja kastelukanavat tarjoavat sekä rauhaa että monipuolisuutta. 

Ennen kaikkea Eric on ylpeä alueen ruokakulttuurista. Paikan maantieteellinen sijainti antaa upean tilaisuuden nauttia monenmoisista herkuista sadan kilometrin säteellä. Esimerkiksi talvisin järjestetään joulumarkkinat vain 30 kilometrin päässä Saksan Saarbrückenissä, missä tarjolla on valtavan suuria grillimakkaroita ja muita lihaherkkuja. 

– Samaan vuodenaikaan ja vain tunnin ajomatkan päässä itään järjestetään Strasbourgin, Riquewihrin ja Kaysersbergin upeat ja kuuluisat joulumarkkinat, joilla on tarjolla Alsacen ruokakulttuurin koko paletti: hapankaalia, bredele-pikkuleipiä, brezeleitä, Alsacen flammekuechea ja kuumaa tai kylmää valkoviiniä. Eikä sovi unohtaa Vosgesia, missä pääsee sekä laskettelemaan että maistelemaan paikallisia herkkuja. Tunnin päässä länteen sijaitsevat myös Metzin ja Nancyn kaupungit, jotka tunnetaan perinteisen quiche Lorrainen lisäksi Mirabelle-luumuistaan, joita käytetään herkullisissa piirakoissa, suolaisissa ruokalajeissa ja likööreissä. 

– Olemme todella onnekkaita, kun saamme asua näiden kaikkien kauniiden ja alati muuttuvien alueiden keskellä!

 

Eric Gross
Zone Espace Naturel
32A, rue principale
57910 HAMBACH
France
 

Kotisivut - Zone Espace Naturel

Ota yhteyttä sähköpostitse