Mika Virta

 

Tuleva kone-ja tuotantotekniikan insinööri tietää Comfort kylpytynnyristä kaiken

 

Mika Virta | Kiramin henkilöstöesittely

 

Mika Virta, 24,  on valmistumassa  Porin Ammattikorkeakoululusta kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi kevään 2018 aikana. Kiramille Mika tuli ensimmäistä kertaa töihin armeijan jälkeen, Hermannin kyselyjen ja suositusten myötä. Tällä hetkellä hänellä on Kiramilla jo viides vuosi meneillään kesätöiden parissa. Koulun päätyttyä on tarkoitus suunnata kone- ja tuotantotekniikan insinöörin tehtäviin.

Kesätöiden lisäksi Mika on voinut suorittaa koulutuksessa vaadittavat harjoittelut Kiramilla, osallistumalla mm. eri suunnittelu projekteihin ja työskentelemällä teknisessä tuessa. Vuosien varrella on Mikasta tullut Kiramin Comfort

-tuoteperheeseen asiantuntija ja valmistaja. Monia kappaleita tynnyreitä on valmistettu ja niiden lomassa kehityksen jalanjälkiä tiiviisti seurattu. Mika aloittaa normaali työpäivänsä vanteiden valmistuksella, tarkistaa linjaston toimivuuden sekä tarpeet ja jatkaa sen jälkeen esimerkiksi Cozy tynnyrin kokoamisella.  Hänen mielestä oma-aloitteinen tarkkailu ja työtovereiden tukeminen auttaa työn sujuvuuteen.

Työn tekee mukavaksi sen monipuolisuus, työilmapiiri ja joustavuus yrityksessä. Kiramille oli helppo tulla töihin, osaksi sen takia kun osa työporukasta oli aikaisemmin tuttuja. Näin vanhana kesätyöntekijänä on mukava palata seuraavana kesänä takaisin työn pariin, kun moni asia on ennestään tuttua. Normaalisti sovimme alustavasti työnantajan kanssa seuraavan kesän töistä, mikä vähentää painetta tulevan kesän työn etsinnässä.

Mikalla on monia harrastuksia, joista salibandy Keikyän yrityksessä on aktiivisinta. Nyt syksyllä 2017 perustettiin miesten salibandyjoukkue ensimmäistä kertaa Keikyän yrityksen nimissä ja syksyllä osallistutaan jo ensimmäiseen sarjaan. Tavoitteena olisi satsata myös omaan junioritoimintaan enemmän. Tämän lisäksi kalastus saa aina mielen rentoutumaan ja silloin tällöin myös jalkapallo, lentopallo ja Frisbeegolf saa miehen kentälle pelaamaan.