Laadukkaat kylpytynnyrit ja saunat Vingberg Polskalta

Laadukkaat kylpytynnyrit ja saunat Vingberg Polskalta | Kirami

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu | Kirami Kuva: Vingberg Polska

Jälleenmyyjätarina 1.12.2020

 

Vingberg Polskan kylpytynnyreissä ja saunoissa on pohjoismaista tyyliä 

 

Vingberg Polska valmistaa saunoja ja kylpytynnyreitä lähellä Krakovaa ja myy Kiramin kylpytynnyreitä asiakkaille, jotka arvostavat korkeaa laatua.

 

Oman tehtaan ThermoWood-kylpytynnyreiden lisäksi Vingberg Polska myy myös Kiramin kylpytynnyreitä | Kirami
Oman tehtaan ThermoWood-kylpytynnyreiden lisäksi Vingberg Polska myy myös Kiramin kylpytynnyreitä.

 

Vingberg-konserni koostuu kahdesta yrityksestä, jotka toimivat kahdella eri toimialalla: se harjoittaa rakennusliiketoimintaa Ruotsissa sekä käsintehtyjen saunojen ja kylpytynnyreiden valmistusta Puolassa Vingberg Polska -nimellä. 

– Puolassa olemme erikoistuneet sekä perinteisten että modernien korkeatasoisten saunojen ja suomalaisesta ThermoWoodista valmistettujen kylpytynnyreiden suunnitteluun ja tuotantoon. Tehtaamme sijaitsee Kaakkois-Puolassa lähellä Krakovaa, missä meillä on yli 20 työntekijää, kertoo Vingberg Polskan markkinointiasiantuntija Anna Rabada.

 

Vingberg Polska | Suosimme korkealaatuisia luonnonmateriaaleja sekä pohjoismaista tyyliä ja kulttuuria, Kirami sopii brändiimme täydellisesti | Kirami
Suosimme korkealaatuisia luonnonmateriaaleja sekä pohjoismaista tyyliä ja kulttuuria, Kirami sopii brändiimme
täydellisesti.

 

Oman tehtaan ThermoWood-kylpytynnyreiden lisäksi Vingberg Polska myy myös Kiramin kylpytynnyreitä. Yhteistyö alkoi keväällä 2020.

– Asiakkaamme kyselivät usein helppohoitoisten kylpytynnyreiden perään. Kyselyitä tuli enenevässä määrin, joten päätimme lisätä valikoimaamme kylpytynnyrit, joissa on muovinen sisäallas. Koska suosimme korkealaatuisia luonnonmateriaaleja sekä pohjoismaista tyyliä ja kulttuuria, Kirami sopii brändiimme täydellisesti. Akka Comfort -setistä, johon kuuluu tynnyrisauna ja Kirami Comfort -kylpytynnyri, on tullut suosituin tuotteemme, Anna iloitsee.

 


Katso Vingberg Polskan Akka Comfort -mainosvideo.

 

Paljuilu on uutta Puolassa

Kylpytynnyri on suhteellisen uusi tuote Puolassa, ja markkinat ovat vielä pienet. Monet pienet puusepäntehtaat tuottavat kylpytynnyreitä alhaiseen hintaan heikkolaatuisista materiaaleista. Vaikka useimmat asiakkaat suosivat halvempia tuotteita, Vingbergin asiakkaat arvostavat korkealaatuisia, kestäviä ja helppohoitoisia kylpytynnyreitä sekä varaosien ja palveluiden hyvää saatavuutta. 

 

Vingberg Polska | Paljuilu on uutta Puolassa | Kirami
Paljuilu on uutta Puolassa

 

– Mainostamme Kiramin tuotteita korkealaatuisina kylpytynnyreinä, jotka ovat helppohoitoisia ja joiden juuret ovat aidosti pohjoismaissa. Korostamme myös sitä, että ne on valmistettu parhaista materiaaleista, Anna kertoo.

 

Unohtumattomia elämyksiä ja äärimmäisiä kokeita

Vingberg Polska järjesti muutamalle osallistujalle unohtumattoman elämyksen pian sen jälkeen, kun oli aloittanut Kiramin kylpytynnyreiden myynnin.

– Tarjosimme mahdollisuuden kylpeä Comfort Cozy -kylpytynnyrissä kauniin palatsin pihalla. Se oli ihmeellistä – kylpijät saivat nauttia puhdasrotuisten arabianhevosten seurasta!

 

Vingberg Polska | Kiramin kylpytynnyrissä kauniin palatsin pihalla | Kirami
Kiramin kylpytynnyrissä kauniin palatsin pihalla.

 

Vingberg Polska on myös tehnyt rohkeita kokeita kylpytynnyreillään ja ThermoWoodilla. He odottavat innolla pääsevänsä tekemään kokeita myös Kiramin kylpytynnyreillä lähitulevaisuudessa.

– Muutama vuosi sitten Guinnessin maailmanennätys jääkylmässä vedessä kylpemisessä tehtiin yhdessä ThermoWood-kylpytynnyreistämme. Olemme myös päässeet testaamaan kylpytynnyreitämme jäätävässä -170 °C:n lämpötilassa. 

Mielenkiintoinen koe oli myös se, kun tunnettu puolalainen tutkija Valerjan Romanovski kylpi laboratoriossa, jossa lämpötila kylpytynnyrin ulkopuolella oli -50 °C. 

– Oli yllättävää huomata, että kylpytynnyrin veden lämpötila laski vain 3 astetta 6 tunnissa. Tämä koe todisti ThermoWoodin erinomaiset lämmöneristysominaisuudet, Anna sanoo.

Vingberg Polska tukee Valerjania tämän pyrkimyksissä.

– Rakastamme ihmisiä, jotka inspiroivat muita, etenkin terveyteen ja luontoon liittyvissä asioissa. Valerjan rakastaa luontoa ja puuta ja kannustaa ihmisiä hyötymään niistä. Tämä asia yhdistää meitä. Lisäksi tänä vuonna Valerjan on suorittanut tohtorin tutkinnon puutekniikasta!

 

Vingberg Polska | Valerjan Romanovski - Muutama vuosi sitten Guinnessin maailmanennätys jääkylmässä vedessä kylpemisessä tehtiin yhdessä ThermoWood-kylpytynnyreistämme | Kirami
Valerjan Romanovski - Muutama vuosi sitten Guinnessin maailmanennätys jääkylmässä vedessä kylpemisessä
tehtiin yhdessä ThermoWood-kylpytynnyreistämme.

 

Tulevaisuus on valoisa

Vingberg Polskan tavoitteena on jatkuva kehitys ja kasvu. 

– Tavoitteemme vuodelle 2020 oli kaksinkertaistaa myyntimme viime vuoteen verrattuna – ja saavutimme tuon tavoitteen jo elokuussa! Olemme tällä hetkellä Puolan suurin ThermoWood-saunoja valmistava yritys. Haluamme myös tulla Puolan suurimmaksi Kiramin kylpytynnyreiden jälleenmyyjäksi, Anna julistaa.

Vingberg Polska pyrkii tekemään Kiramista tunnetumman tavaramerkin Puolassa.

– Tiedämme, että Kirami on kasvanut dynaamisesti jo vuosien ajan ja että se on johtava brändi Euroopassa. Tiivis yhteistyö heidän kanssaan vahvistaa asemaamme ja laajentaa myyntimahdollisuuksiamme. 

 

Vingberg Polska pyrkii tekemään Kiramista tunnetumman tavaramerkin Puolassa | Kirami
Vingberg Polska pyrkii tekemään Kiramista tunnetumman tavaramerkin Puolassa.

 

Siipiä ja vuoria

Ruotsissa Vingberg-konserni on jo vuosien ajan toteuttanut hankkeita tie- ja rautatieinfrastruktuurin sekä rakentamisen parissa.

– Me Vingberg Polskassa inspiroiduimme pohjoismaisesta kulttuurista, filosofiasta, elämäntavasta ja läheisestä yhteydestä luontoon, joten päätimme edistää näitä arvoja kotimaassamme. Pohjoismaisesta puusta valmistettujen saunojen tuotanto tuntui sopivimmalta tavalta toteuttaa tätä. Siksi aloitimme uuden liiketoiminnan loppuvuodesta 2016, Anna muistelee. 

 

Vingber Polska | Asiakkaamme kyselivät usein helppohoitoisten kylpytynnyreiden perään | Kirami
Asiakkaamme kyselivät usein helppohoitoisten kylpytynnyreiden perään.

 

Vingberg on yhdistelmä kahdesta symbolisesta ruotsinkielisestä sanasta: ving – siipi ja berg – vuori. 

– Siivet ovat vapauden, itsenäisyyden ja uudistumisen symboli, kun taas vuori symboloi turvaa, puhtautta ja luontoa. Kuusikulmion muotoinen graafinen logo on tieteen, teknologian ja tekniikan symboli. Sen muoto perustuu kolmen elementin yhdistelmään ja viittaa kolmeen suurimpaan Pohjoismaahan (Ruotsiin, Suomeen ja Norjaan).

 

Vingberg Polskan kylpytynnyreissä ja saunoissa on pohjoismaista tyyliä | Kirami
Vingberg Polskan kylpytynnyreissä ja saunoissa on pohjoismaista tyyliä

 

 

image

 

   VINGBERG POLSKA SA

   ul. Pańska 96/83

   00-837 Warszawa

   Biuro handlowe:

   ul. Tysiąclecia 3

   38-400 Krosno

   Tel.kom.: +48 512 864 206

   Tel./fax: +48 13 420 33 89

    www.vingberg.pl