Kirami AB tukee ruotsalaisia kylpytynnyreiden jälleenmyyjiä

Eric Wennerholm | Pitkä yhteistyö Kirami Oy:n kanssa | Kirami AB

 

Eric Wennerholmilla on pitkä kokemus paljujen myynnistä Ruotsissa. Nyt hän kertoo meille kuluneista 20 vuodesta ja siitä, miten hän päätyi Kiramin jälleenmyyjäksi. Vuodesta 2020 hän on työskennellyt Kirami Oy:n ruotsalaisen sisaryrityksen Kirami AB:n toimitusjohtajana.  

”Kun aloin vuonna 2000 myymään kylpytynnyreitä Tukholmassa, jossa asun perheeni kanssa, puulämmitteiset paljut olivat ihan uusi juttu. Etenkin sellaiset, joita me myimme: meidän paljumme oli tehty alumiinista, ja niissä oli ulkoinen puukäyttöinen kamiina. Ne olivat täysi uutuus ja ihan tuntematon ilmiö, ja ihmiset innostuivat niistä.

Pari vuotta myöhemmin törmäsin sattumalta Kiramiin. Kun otin heihin yhteyttä, tuntui heti siltä, että ymmärsimme toisiamme hyvin. He olivat kehittäneet edelleen niitä alumiinisia kylpytynnyreitä ja lämmittimiä, joita jo myimme, ja minusta tuntui, että he oikeasti kuuntelivat uusia ideoita ja olivat kiinnostuneita niistä. Ja koska myyntimme Ruotsissa oli kasvanut ja tarvitsimme suurempaa tuotantovolyymiä, oli oikein mukava alkaa tehdä yhteistyötä Kiramin kanssa.” 

 

Pitkä yhteistyö Kirami Oy:n kanssa

Eric Wennerholm | Katse tulevaisuuteen | Kirami Ab
Eric Wennerholm - Katse tulevaisuuteen

”Yhteistyö Kiramin kanssa on aina ollut hauskaa. Tuotekehitys on edistynyt siksi, että he ovat aidosti kiinnostuneita kuuntelemaan meitä ja ymmärtämään, miten tuotteita käytetään. 

Tehtyämme ensin joitakin vuosia yhdessä materiaalitutkimusta aloimme tuottaa kylpytynnyreitä, joissa oli muovinen sisäosa. Päätimme käyttää sisäosissa polyeteeniä, koska se on hyvin turvallinen materiaali. Se on myös erittäin hygieeninen, eikä aiheuta haavoja. Materiaali on kauttaaltaan tasalaatuinen ja läpivärjätty, eikä siinä ole erillisiä kerroksia. ” 

 

Katse tulevaisuuteen

”Olimme puhuneet Kirami Oy:n toimitusjohtaja Mika Rantasen kanssa pitkään siitä, että voisimme tehdä enemmän Ruotsin markkinoilla. Viime talvena ryhdyin Kiramin kanssa tuumasta toimeen perustamalla Kirami AB:n tänne Ruotsiin. Se olikin tarpeen, koska Ruotsin myynti oli kasvanut paljon viime vuosien aikana, ja ruotsalaisten jälleenmyyjien määrä oli myös lisääntynyt. Oli polttava tarve paikalliselle toimipisteelle, joka voisi tukea jälleenmyyjiä ja loppuasiakkaita.

Kirami AB on Kirami Oy:n sisaryritys, joka tukee Ruotsin markkinoita jälleenmyyjiemme kautta. Haluamme tarjota jälleenmyyjillemme ja totta kai myös loppukäyttäjille hyvää palvelua sekä ennen kaupantekoa että sen jälkeen. Haluamme tarjota jatkossakin mahdollisimman hyvää tukea.

Tulevaisuudensuunnitelmanamme on kasvun jatkaminen samalla kun varmistamme sekä tuotteidemme että palveluidemme parhaan mahdollisen laadun. Aiomme myös vahvistaa asemaamme naapurimaissa, kuten Norjassa ja Tanskassa.”

 

Asiakaskuva Bengt | Hyvälaatuiset tuotteet ja ruotsinkielinen asiakastuki | Kirami AB
Asiakaskuva Bengt - Original Tiny: Hyvälaatuiset tuotteet ja ruotsinkielinen asiakastuki 

 

Hyvälaatuiset tuotteet ja ruotsinkielinen asiakastuki

”Ruotsalaiset suhtautuvat yleensä ottaen myönteisesti Suomessa valmistettuihin tuotteisiin. Kiramin tunnettuus on noussut, ja yritys tunnetaan hyvästä laadusta ja siitä, että se tekee asiat viimeisen päälle. Kiramin vahva laatutaju ja huolellinen viimeistely näkyvät yrityksen kaikessa toiminnassa aina raaka-aineiden valinnasta tuotantoon, toimitukseen, markkinointiin ja tukeen.

Kirami AB tarjoaa ruotsinkielistä asiakastukea. Vaikka ruotsalaiset osaavatkin hyvin englantia, he silti arvostavat sitä, että voivat keskustella teknisistä asioista ruotsiksi. Haluamme, että loppuasiakkaat ja jälleenmyyjät voivat soittaa meille aina, kun heillä on jotain kysyttävää.

Yksi minua eniten motivoivista asioista on asiakkaiden aito kiinnostus tuotteisiin sekä ennen että jälkeen ostotapahtuman. Pidämme usein heihin yhteyttä vuosien ajan, jolloin pääsen näkemään ja kuulemaan, miten paljon iloa palju heille tuottaa. Olemme itse asiassa saaneet monet hyvistä kehitysideoista rakkailta ”paljuilijoiltamme”.” 

 

Eric Wennerholm

+46 770 17 50 55

eric.wennerholm@kirami.se