Lisämukavuutta pukukopilla

Kirami FinVision® -pukukoppi Nordic misty voidaan liittää ulkosaunaan tai muihin Kirami FinVision® Annex -sarjan moduuleihin.

Kirami FinVision® -pukukoppi Nordic misty

Käytössä
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__mruywkba__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__iuleu08s__full.jpg

Kirami FinVision® -pukukoppi Nordic misty saunaan on valmis oma moduuli, jossa kaikki seinät ovat paikallaan. Saunan ja pukukopin moduulit sopivat saumattomasti yhteen. Valmiiksi pintakäsitelty pukukopin ulkovuoraus on lämpökäsiteltyä kuusipaneelia ja sisäpinnat lämpökäsiteltyä lehtipuuta kuten saunassa.

Pukukopin voi tilata saunan oston yhteydessä tai jälkikäteen. Pukukoppiin on mahdollista hankkia lisävarusteena penkki, naulakko ja naulakon led-valo. Valokatkaisimen avulla on helppo sytyttää valot, niin naulakkoon kuin pukuhuoneen katossa olevan spottivalaisimeen. Pukukopissa on ikkuna ja lasiovi, jotka tuovat valoa sisälle. Mustalla puukarmilla personoitu savunharmaa lasiovi luo tunnelmaa ja tilantuntua saunan pukukoppiin ja se on samankokoinen kuin löylyhuoneeseen menevä ovi. Kaikki saunan ja pukukopin lasipinnat ovat samaa sävyä.

Ovi on pukukopin oikealla puolella ja aukeavuus on oikeakätinen

Pukukopin moduulissa on kaksi oviaukkoa. Toiseen aukkoon on asennettu ulko-ovi paikoilleen, josta käynti on ulos. Saunarakennuksessa valmiina oleva ovi toimii saunan ja pukuhuoneen välisenä ovena, joten pukukoppi moduulissa tätä ovea ei enää erikseen ole.

Kun pukukopin tilaa yhtä aikaa saunan kanssa

Jos saunan ja pukuhuoneen tilaa samanaikaisesti, voidaan saunan oven kätisyys vaihtaa valmiiksi toisen kätiseksi. Oikeakätisessä saunassa ovi asennetaan normaalisti oikeakätisenä. Jos saunaan liitetään pukuhuone, saunan oven kätisyys vaihdetaan vasenkätiseksi.

Kun pukukopin tilaa jälkikäteen

Pukukoppia tilatessaan pitää tietää saunan oven kätisyys ja miten kätisyys vaihdetaan asiakkaan toimesta, kun pukukoppi asennetaan paikoilleen. Pukukopin mukana toimitetaan leveämmät smyykilaudat. Olemassa olevat saunan smyykilaudat irroitetaan ja vaihdetaan uusiin pukukopin mukana toimitettuihin lautoihin (katso ohje smyykilautojen vaihdosta). Saunan oven karmien kätisyyden asiakas voi itse halutessaan muuttaa. Toimituksen mukana on myös yhdyspelti, jonka avulla saunarakennus ja pukukoppi kiinnitetään toisiinsa (katso ohje yhdyspellin asennuksesta).

Oven vetonuppi ja lukitus

Kirami-logolla personoitu pukuhuoneen lasioven nuppi on laadukkaasta mustaksi värjätystä tuijasta muotoiltu vetonuppi, ja samanlainen on asennettuna myös saunan ovessa. Pukukopin oven saa lukittua ulkoa mukana tulevalla riippulukolla. Lukkosetti sisältää kiinnityssalvan, riippulukon ja 2 avainta. Pukukoppi lukitaan vain, kun sauna ei ole käytössä. Lukko estää oven aukeamisen rajummilla ilmoilla ja luo turvaa, etteivät lapset pääse saunaan ilman aikuisten läsnäoloa.

Miten pukukoppi yhdistetään saunaan

Pukuhuoneen katto on samanlainen kuin Kirami FinVision® Nordic misty –saunassa, jolloin ne on helppo liittää toisiinsa. Pukuhuone nostetaan kiinni saunaan ja kiinnitetään kuljetustukien kohdalta yhteen. Saunan ja pukuhuoneen väliseen oveen asennetaan leveämmät smyygilaudat, joka peittää rakennusten liitoskohdan. Katto yhdistetään väliseinien kohdalta leveämmällä U-profiilisella pellillä.

FI
Tuotekoodi
3548
1
Käytössä
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
230
Tuotteen leveys
149,2
Tuotteen korkeus
255
Paino
675
Pakkauksen pituus
235
Pakkauksen leveys
153
Pakkauksen korkeus
257

Hanki myös lisävarusteet

Kirami FinVision® -pukukopin naulakko Led -valolla, Nordic misty
Kirami FinVision® -pukukopin naulakko, Nordic misty
Kirami FinVision® -pukukopin penkki, Nordic misty
Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhe, rosa
Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhe, harmaa