Henkilöstö

Paljuvalmistaja on palkannut rohkeasti eri ikäisiä töihin yritykseensä. Lue blogista, mitä Pirjo ja Matti pitävät työstään ja mitä he tuovat työyhteisöön.
Tagit
Ranskankielinen vientiexpertti ja positiivisuuden esikuva. Julien Chaigneau päivittäiseen työhön kuuluvat sopimuksien ja esitteiden laatiminen, markkinointi, asiakaspalvelu sekä jälleenmyyjien tukeminen. Lue lisää!
Yrityksen toiminnan kannalta tärkeä kivijalka on osaava henkilökunta, joka viihtyy työssään. Kiramilla tämä asia on erinomaisessa kunnossa. Tuotannossamme työskentelee iso joukko todellisia moniosaajia, jotka nauttivat työstään, kehittävät itseään jatkuvasti ja tekevät Kiramista yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Tutustu Kiramin henkilökuntaan ja lue, mitä ammattilaisemme kertovat itsestään ja työstään.
Tagit
Tainan moniin työtehtäviin kuuluvat vientimyynti ja muut vientikauppaan liittyvät tehtävät sekä viennin markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus. Tainasta kovin moni päivä ei ole tavanomainen. Päivä alkaa aina sähköpostien lukemisella, jonka jälkeen hän hoitaa asiat kiireysjärjestyksessä. Tämän jälkeen hän katsoo, mitä päivä tuo tullessaan. Yleensä päivään liittyy tilausten käsittelyä ja seurantaa tuotannossa sekä kuljetusten suunnittelua ja järjestelyä. Yllämainittujen asioiden tiimoilta hän on myös yhteydessä asiakkaisiin.
Pääasiassa Miron työtehtäviin sisältyy viennin hoitamista, jälleenmyyjien tilausten tekemistä, kuvien käsittelyä ja tietotekniikkaosaamistaan hyödyntämistä. Vientiin liittyen Miron päämaat ovat Ruotsi, Itävalta ja Brittein saaret. Näiden maiden jälleenmyyjiin hän on jatkuvassa yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse. Noin kerran vuodessa jälleenmyyjät vierailevat tehtaalla paikan päällä.
Ensimmäisen kerran Antti Eskola tuli töihin Kiramille henkilöstövuokrausyrityksen kautta vuonna 2007. Tällöin hän tuli kesätöihin valmistamaan puutynnyreitä. Seuraavana kesänä hän palasi uudelleen yritykseemme kesätöihin. Koulutuksen kautta Antti päätyi myynnin tehtäviin vuonna 2011. Siitä lähtien hän onkin taidokkaasti vastannut Kiramin Pohjois- ja Itä-Suomen alueen myynnistä.
Arja Saarikoski on kielellisesti lahjakas. Hän taitaa suomea, venäjää, saksaa, ruotsia ja englantia. Arjan työtehtäviin sisältyvät Kiramin viennin asiat.
Kalle Pakkala on toiminut myyjänä 20 vuoden ajan, joista kymmenen ansiokasta vuotta Kiramilla. Yrityksessämme hän vastaa kotimaan myynnistä. Lue lisää!
Pirjo Ojala päätyi Kiramille töihin Mikan kautta, joka tiesi Pirjon olevan eläkkeellä, mutta reipas ja ahkera työntekijä jolla riittää annettavaa. Pirjo tarttui oitis tilaisuuteen. Pirjolla on laaja työnkuva, hän toimii tehokkaasti siellä missä on tarvetta. Hänen pääasiallisiin työtehtäviin sisältyy henkilöstön tyytyväisenä pitäminen, kahvitukset yritykseen tullessa vieraita, puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen ja joidenkin pihatöiden tekeminen.
Tagit
Kiramille Ritva Välläri tuli työharjoitteluun keväällä 2014. Tuolloin hän osallistui työnhakukurssille Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Lue lisää!
Tagit