Henkilöstö

Ranskankielinen vientiexpertti ja positiivisuuden esikuva. Julien Chaigneau päivittäiseen työhön kuuluvat sopimuksien ja esitteiden laatiminen, markkinointi, asiakaspalvelu sekä jälleenmyyjien tukeminen. Lue lisää!
Yrityksen toiminnan kannalta tärkeä kivijalka on osaava henkilökunta, joka viihtyy työssään. Kiramilla tämä asia on erinomaisessa kunnossa. Tuotannossamme työskentelee iso joukko todellisia moniosaajia, jotka nauttivat työstään, kehittävät itseään jatkuvasti ja tekevät Kiramista yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Tutustu Kiramin henkilökuntaan ja lue, mitä ammattilaisemme kertovat itsestään ja työstään.
Tagit
Kalle Pakkala on toiminut myyjänä 20 vuoden ajan, joista kymmenen ansiokasta vuotta Kiramilla. Yrityksessämme hän vastaa kotimaan myynnistä. Lue lisää!
Ilman osaavia ja aktiivisia työntekijöitämme, emme olisi Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Työntekijöiden viihtyvyys, hyvä ja rento ilmapiiri sekä pitkät työsuhteet ovat toimintamme perusta. Satsaamme työntekijöiden koulutukseen ja hyvinvointiin. Meillä on erittäin pieni työntekijöiden vaihtuvuus, ja henkilökunta on aika eri-ikäistä, nuorimmat ovat syntyneet 1990-luvulla. On hienoa nähdä, miten eri-ikäiset ihmiset toimivat yhteen ja tuovat uusia ajatuksia ja näkökulmia puolin ja toisin.
Tainan moniin työtehtäviin kuuluvat vientimyynti ja muut vientikauppaan liittyvät tehtävät sekä viennin markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus. Tainasta kovin moni päivä ei ole tavanomainen. Päivä alkaa aina sähköpostien lukemisella, jonka jälkeen hän hoitaa asiat kiireysjärjestyksessä. Tämän jälkeen hän katsoo, mitä päivä tuo tullessaan. Yleensä päivään liittyy tilausten käsittelyä ja seurantaa tuotannossa sekä kuljetusten suunnittelua ja järjestelyä. Yllämainittujen asioiden tiimoilta hän on myös yhteydessä asiakkaisiin.
Mika Rantanen, perusti Kiramin Sastamalaan asuessaan Ruotsissa. Mika perheineen haaveili Suomeen muutosta ja sinne yrityksen perustamisesta. Hänen ideansa oli jonkinlaisen vapaa-ajan tuotteen kehittäminen, ja kylpytynnyri osui täydellisesti kyseiseen päähänpistoon. Toimitusjohtajana Mikan pääasiallisiin työtehtäviin sisältyy tuotekehitys ja viennin lisääminen.
Pääasiassa Miron työtehtäviin sisältyy viennin hoitamista, jälleenmyyjien tilausten tekemistä, kuvien käsittelyä ja tietotekniikkaosaamistaan hyödyntämistä. Vientiin liittyen Miron päämaat ovat Ruotsi, Itävalta ja Brittein saaret. Näiden maiden jälleenmyyjiin hän on jatkuvassa yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse. Noin kerran vuodessa jälleenmyyjät vierailevat tehtaalla paikan päällä.
Ensimmäisen kerran Antti Eskola tuli töihin Kiramille henkilöstövuokrausyrityksen kautta vuonna 2007. Tällöin hän tuli kesätöihin valmistamaan puutynnyreitä. Seuraavana kesänä hän palasi uudelleen yritykseemme kesätöihin. Koulutuksen kautta Antti päätyi myynnin tehtäviin vuonna 2011. Siitä lähtien hän onkin taidokkaasti vastannut Kiramin Pohjois- ja Itä-Suomen alueen myynnistä.
Eero Rantanen, on ollut osana Kiramin toimintaa jo silloin kun yritys oli vasta lähtökuopissaan. Hän on ollut Kiramin osakkaana vuodesta 2003 lähtien, ja puursi yritykselle jo sen alkutaipaleella paljon töitä oman, silloisen työnsä ohella. Viikonloppuisin ja iltaisin, kun hän ei tehnyt ohjelmistokehittäjän ja projektipäällikön hommia, Eero laati muun muassa ensimmäisiä verkkosivuja Kiramille. Piakkoin hän ryhtyi tekemään yritykselle kokopäiväisesti töitä.
Tagit
Nikon pääasiallisiin tehtäviin kuuluu Cozy-kylpytynnyrin valmistus ympäri vuoden. Kesällä hän avustaa myös tietokonehommissa ja hän kävi keväällä Kiramin järjestämänCAD-koulutuksenkin. Hän sanoo, että on itse oppinut tietokoneen parissa tekemään monenlaisia asioita ja hänestä on mukavaa, että Kiramilla arvostetaan hänen taitojaan silläkin osa-alueella.
Tagit