Premium Breezy M Dual

Premium Breezy M Dual

Uutuus
Premium Breezy M Dual TW, LightGray
Premium Breezy M Dual TW, LightGray
Premium Breezy M Dual TW, LightGray
Premium Breezy M Dual TW, LightGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4026__8pvj3f1t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4026__5joh15gn__full.jpg

Original-mallistomme Breezy on hippusävytetyllä muovisella sisäaltaalla varustettu helppohoitoisuuden perikuva. Tämä aikaa kestävä malli soveltuu jokaiseen käyttötarkoitukseen ja on poikkeuksetta perusvarma valinta. Breezy M soveltuu kokonsa puolesta keskivertoperheelle tai vaikkapa pienemmän ystäväporukan illanistujaisiin. Sisävärivaihtoehtoihin on saatavissa lisävarusteena turvallinen LED-valaistus, joka hohteellaan tuo altaan oman värin esiin. Tehtaalla altaaseen valmiiksi asennettavat LED-valot luovat hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.

Ilmalämpöpumppu on siisti kokonaisuus, joka koostuu jäähdytys- ja lämmitystoiminnasta, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Laitteen kokonaisteho n. 5 kW. Suodatin toimii aina kun laite on päällä. Viitteellinen lämmitys- tai jäähdytysaika on noin 2°C/tunti M -kokoisissa altaissa kun taas pienissä altaissa 4-5°C/tunti. Ilmalämpöpumpun veteen siirtyvä nettoteho parhaillaan 5 kw.

Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa. Sisävärinä samettisen sileä “hippusävytetty” hennon läpikuultava vaaleanharmaa. Ajaton ja trendikäs harmaa väri on tyylikäs ja moneen puutarhaan sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1540 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 138 kg, Dual-kamiinan bruttoteho on 5 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 5 kw.

FI
Tuotekoodi
4026
1

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4-6
Täyttötilavuus
1060
Vesitilavuus
1540
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
310
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
110
Paino
138
Pakkauksen pituus
170
Pakkauksen leveys
170
Pakkauksen korkeus
123