Annex Family L

Annex Family L

Uutuus
Comfort Family L Tube TW Deep Black StoneGray
Comfort Family L Tube TW Deep Black StoneGray
Comfort Family L Tube TW Deep Black StoneGray
Comfort Family L Tube TW Deep Black StoneGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3855__7633z9vn__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3855__2n5m76x6__full.jpg
Family-kylpytynnyri on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Ylempänä tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana ja käsinojina.Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee. Family on yleisön pyynnöstä kehitetty kylpytynnyrimalli. Family L soveltuu kokonsa puolesta suuremmallekin porukalle.

Lämmittimenä on suuri ja erittäin tehokas, pyöreämuotoinen ja pronssinsävyinen Tube kamiina, jolla lämmität suurimmankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena linjakas lämpökäsitelty havupuu paneeli. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkestävyyttä ja vähentää kosteuselämistä. Tyylikäs ja syvän mustaksi pintakäsitelty lämpöpuu on pitkäikäinen, ja väri suojaa puuta lialta ja UV-säteilyltä. Tämä helppohoitoinen ja kierrätettävä paneelimateriaali on käytössä myös Kirami FinVision® Nordic misty moduuleissa, ja yhdistää paljun sekä saunan ulkokuorensa ansioista kauniisti toisiinsa. Sisävärinä pehmeä elävä harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 200 cm, vesitilavuus 1930 litraa ja se soveltuu 6-8 henkilölle. Paljun kuivapaino on 177 kg, TUBE-ALU-kamiinan bruttoteho on 60 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 42 kw.

FI
Tuotekoodi
3855
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
6-8
Vesitilavuus
1930
Ulkohalkaisija
200
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
284
Tuotteen leveys
200
Tuotteen korkeus
276
Paino
177
Pakkauksen pituus
200
Pakkauksen leveys
200
Pakkauksen korkeus
123