Annex Family M

Annex Family M

Uutuus
Comfort Family M Cube TW Black StoneGray
Comfort Family M Cube TW Black StoneGray
Comfort Family M Cube TW Black StoneGray
Comfort Family M Cube TW Black StoneGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3854__i9o0rapz__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3854__psjh6mbs__full.jpg

Family-kylpytynnyri on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana.Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee.

Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena linjakas lämpökäsitelty havupuu paneeli. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkestävyyttä ja vähentää kosteuselämistä. Tyylikäs ja syvän mustaksi pintakäsitelty lämpöpuu on pitkäikäinen, ja väri suojaa puuta lialta ja UV-säteilyltä. Tämä helppohoitoinen ja kierrätettävä paneelimateriaali on käytössä myös Kirami FinVision® Nordic misty moduuleissa, ja yhdistää paljun sekä saunan ulkokuorensa ansioista kauniisti toisiinsa. Sisävärinä pehmeä elävä harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1370 litraa ja se soveltuu 3-5 henkilölle. Paljun kuivapaino on 143 kg, CUBE-kamiinan bruttoteho on 40 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 29 kw.

FI
Tuotekoodi
3854
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
3-5
Vesitilavuus
1370
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
236
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
260
Paino
143
Pakkauksen pituus
169
Pakkauksen leveys
169
Pakkauksen korkeus
123

Hanki myös lisävarusteet

ABS kansi, 170cm kokopyöreä
Family rappu, lämpöpuu