Premium Family L Dual

Premium Family L Dual

Uutuus
Premium Family L Dual Thermowood, StoneGray
Premium Family L Dual Thermowood, StoneGray
Premium Family L Dual Thermowood, StoneGray
Premium Family L Dual Thermowood, StoneGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4033__xfexri40__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4033__hq8zb4on__full.jpg

Family-kylpytynnyri on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Ylempänä tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana ja käsinojina. Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee. Family on yleisön pyynnöstä kehitetty kylpytynnyrimalli. Family L soveltuu kokonsa puolesta suuremmallekin porukalle.

Ilmalämpöpumppu on siisti kokonaisuus, joka koostuu jäähdytys- ja lämmitystoiminnasta, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Laitteen kokonaisteho n. 5 kW. Suodatin toimii aina kun laite on päällä. Viitteellinen lämmitys- tai jäähdytysaika on noin 2°C/tunti M -kokoisissa altaissa kun taas pienissä altaissa 4-5°C/tunti. Ilmalämpöpumpun veteen siirtyvä nettoteho parhaillaan 5 kw.

Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa. Sisävärinä pehmeä elävä harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 200 cm, vesitilavuus 1930 litraa ja se soveltuu 6-8 henkilölle. Paljun kuivapaino on 175 kg, Dual-kamiinan bruttoteho on 5 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 5 kw.

FI
Tuotekoodi
4033
1

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
6-8
Täyttötilavuus
1290
Vesitilavuus
1930
Ulkohalkaisija
200
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
340
Tuotteen leveys
200
Tuotteen korkeus
110
Paino
175
Pakkauksen pituus
200
Pakkauksen leveys
200
Pakkauksen korkeus
123