Premium Tiny S Dual

Premium Tiny S Dual

Uutuus
Premium Tiny S Dual Thermowood, LightGray
Premium Tiny S Dual Thermowood, LightGray
Premium Tiny S Dual Thermowood, LightGray
Premium Tiny S Dual Thermowood, LightGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4032__8ewcy92p__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4032__yxwanc8y__full.jpg

Original-mallistomme Tinyn ovaali muoto on uudistettu sulavalinjaisemmaksi ja kylpyasentoa on parannettu. Tämä muovisella sisäaltaalla varustettu, helppohoitoinen, siro palju sisältää kaksi muotoiltua istuinta ja on omiaan yhden tai kahden hengen käyttöön. Paljun keveys ja koko tekevät asentamisesta helppoa niin pienille pihoille kuin terasseillekin. Tinyn nopean lämmityksen ja pienen vesitilavuuden ansiosta kiireiset arki-illatkin voivat olla luksusta. Altaaseen on saatavissa lisävarusteena turvallinen, tehtaalla valmiiksi asennettava LED-valaistus, joka tuo altaan oman värin esiin ja luo hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.

Uusi paljumalli otettiin käyttöön maaliskuun 2022 alussa.

Ilmalämpöpumppu on siisti kokonaisuus, joka koostuu jäähdytys- ja lämmitystoiminnasta, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Laitteen kokonaisteho n. 5 kW. Suodatin toimii aina kun laite on päällä. Viitteellinen lämmitys- tai jäähdytysaika on noin 2°C/tunti M -kokoisissa altaissa kun taas pienissä altaissa 4-5°C/tunti. Ilmalämpöpumpun veteen siirtyvä nettoteho parhaillaan 5 kw.

Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa. Sisävärinä samettisen sileä “hippusävytetty” hennon läpikuultava vaaleanharmaa. Ajaton ja trendikäs harmaa väri on tyylikäs ja moneen puutarhaan sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 615 litraa ja se soveltuu 1-2 henkilölle. Paljun kuivapaino on 92 kg, Dual-kamiinan bruttoteho on 5 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 5 kw.

FI
Tuotekoodi
4032
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
1-2
Täyttötilavuus
500
Vesitilavuus
615
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
98
Syvyys
83
Tuotteen pituus
210
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
98
Paino
92
Pakkauksen pituus
171
Pakkauksen leveys
80
Pakkauksen korkeus
113