Annex Tiny S

Annex Tiny S

Uutuus
Original Tiny Cult TW Black LightGray
Original Tiny Cult TW Black LightGray
Original Tiny Cult TW Black LightGray
Original Tiny Cult TW Black LightGray
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3853__evwi5dm7__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3853__upvadq5f__full.jpg
Original-mallistomme Tinyn ovaali muoto on uudistettu sulavalinjaisemmaksi ja kylpyasentoa on parannettu. Tämä muovisella sisäaltaalla varustettu, helppohoitoinen, siro palju sisältää kaksi muotoiltua istuinta ja on omiaan yhden tai kahden hengen käyttöön. Paljun keveys ja koko tekevät asentamisesta helppoa niin pienille pihoille kuin terasseillekin. Tinyn nopean lämmityksen ja pienen vesitilavuuden ansiosta kiireiset arki-illatkin voivat olla luksusta. Altaaseen on saatavissa lisävarusteena turvallinen, tehtaalla valmiiksi asennettava LED-valaistus, joka tuo altaan oman värin esiin ja luo hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.Uusi paljumalli otettiin käyttöön maaliskuun 2022 alussa.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan sävyinen Cult-si kamiina, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena linjakas lämpökäsitelty havupuu paneeli. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkestävyyttä ja vähentää kosteuselämistä. Tyylikäs ja syvän mustaksi pintakäsitelty lämpöpuu on pitkäikäinen, ja väri suojaa puuta lialta ja UV-säteilyltä. Tämä helppohoitoinen ja kierrätettävä paneelimateriaali on käytössä myös Kirami FinVision® Nordic misty moduuleissa, ja yhdistää paljun sekä saunan ulkokuorensa ansioista kauniisti toisiinsa. Sisävärinä samettisen sileä “hippusävytetty” hennon läpikuultava vaaleanharmaa. Ajaton ja trendikäs harmaa väri on tyylikäs ja moneen puutarhaan sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 615 litraa ja se soveltuu 1-2 henkilölle. Paljun kuivapaino on 92 kg, CULT-si-kamiinan bruttoteho on 36 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 22 kw.

FI
Tuotekoodi
3853
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
1-2
Vesitilavuus
615
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
98
Syvyys
83
Tuotteen pituus
162,5
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
210
Paino
92
Pakkauksen pituus
171
Pakkauksen leveys
80
Pakkauksen korkeus
113