Kiramin kylpytynnyreiden peruspakettiin kuuluu aina altaan lisäksi kamiina, savupiippu, lämpösuoja ja piipunhattu. Asiakas valitsee paljun mallin ja siihen saatavissa olevan sisä- ja ulkovärin. Useampiin paljuihin on valittavissa eri kokoisia kamiinavaihtoehtoja.

Q: Mitä muovia käytätte paljussa ja mikä on niiden elinkaari?

A.    Muovitynnyrit on valmistettu kestävästä ja huoltovapaasta polyeteenimuovista, mikä on homogeeninen sekä täysin läpivärjätty termomuovi. Toisin kun muiden muovimateriaalien kanssa, riskiä osmoosiin ei ole, ns. muoviruton (rakkuloitumisen) kanssa. Muovi ei haalistu auringonvalosta, eikä myöskään haurastu kylmillä tai lämpimillä keleillä. Muovilla on likaa hylkivä pinta, joka takaa nopean ja helpon puhtaanapidon, sekä kestää korkeapainepesurilla pesemisen! 

Muovi Kiramin kylpytynnyreissä on huoltovapaa ja pitkäikäinen, UV-suojattu, ja säänvaihteluja kestävä. Muovi kestää lämpöä + 130 °C ja kylmyyttä - 50 °C asti.

Muovi on elintarvikemuovia ja kierrätettävää. Polyeteenimuovilla on yli 40 vuoden laskettu käyttöikä, eikä kuivu rikki. Polyeteenimuovista valmistetaan asioita, joiden on oltava pitkäkestoisia, helposti huollettavia sekä ongelmavapaita.  
Esimerkiksi samaa muovia käytetään kuin Kiramin kylpytynnyreihin pelastusveneissä, koskenlaskukajakeissa, liikennekartioissa, leikkuulaudoissa ja monessa muussa tuotteessa. 

Tutustu paljujen tuote- ja ohjevideoihin.

Kiramin muovitynnyrin läpileikkaus ja eristys

 

Kylpytynnyrin ominaisuudet | Kirami

1.

EPS (polystyreeni) eriste penkin alla 27 cm

2.

EPS (polystyreeni) eriste pohjamuovin ja altaan välissä 10 cm

3.

Tynnyrin pohja ABS muovia, joka asetetaan maata vasten. Muovi suojaa ja estää lahoamista.

Kiramin Kaminoiden rakenne

Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Kylpytynnyrin kamiinat on tehty vain luonnollista virtausta varten, toimivat vapaalla kierrolla, jolloin pumppua tai sähköä ei tarvita. Kamiina on yhtä lämmin kuin vedenlämpötila.

Tutustu kamiina malleihimme

Lue myös yleisimmät vinkit Kiramin kamiinoista.

 

 

Kirami kylpytynnyrin kaminoiden rakenne | Kirami

1. Savupiipunhattu: happonkestävästä teräksestä (halkaisija: 120mm tai 150mm riippuen kamiinasta)
2. Savupiippu: happonkestävästä teräksestä (halkaisija: 120mm tai 150mm riippuen kamiinasta)
3. Lämpösuoja 1m savupiipulle
4. Kamiina on valmistettu merialumiinista
4.1. Kamiinan ovi ilmareijillä ja lämpösuojalla
4.2. Valurautainen arina (kamiinan sisällä)
4.3. Magnesium anoditanko kamiinaan (suojaa kamiinaa korroosiolta)
5. Ruostumattomat vanteet altaan ympärillä (2 kpl)

 

Tuoterekisteröinti

Kiitos, kun olet hankkinut Kirami-tuotteen. Rekisteröimällä sen saat useita hyviä etuja.  Halutessasi voit saada myös juuri sinun tuotteisiisi liittyviä käyttövinkkejä ja tarjouksia. Lisäksi kaikki Kirami-tuotteen rekisteröineet saavat pienen lahjan palkaksi vaivannäöstä. Muistathan rekisteröidä Kirami-paljusi  

Nauti täydellisistä kylpyhetkistä! Tutustu laajaan valikoimaamme paljun lisävarusteita sekä lue lisää myös Kiramin erilaisista kylpytynnyrimalleista!