Ohje- ja asennusvideot

 

Täältä löydät paljon hyödyllisiä videoita Kiramin tuotteiden asennukseen ja käyttöön sekä vinkkejä siihen, miten saat niistä parhaan nautinnon.

Kiitos kaikille teille kuvauksissa mukaina olleille, jotka olette vuosien varrella meidän kanssamme laittaneet itsenne likoon :)

 

Kylpytynnyri ohjeet

 


KIRAMI-PALJUN KÄYTTÖÖNOTTO

 

Tässä videossa käydään läpi kaikki paljun käyttöönoton vaiheet kamiinan kiinnittämisestä kylpytynnyriin aina siihen, kun ensimmäiset savuhattarat tupruavat piipusta.

 

Lue myös - Mihin palju kannattaa pihalla sijoittaa?

 

 


KIRAMI FAMILY L - Kuvaus tuotteesta Comfort Family L 

Lue lisää

 


KIRAMI FAMILY M - Kuvaus tuotteesta Comfort Family M 

Lue lisää

 


KIRAMI TINY - Kuvaus tuotteesta Original Tiny 

Lue lisää

 


KIRAMI BREEZY - Kuvaus tuotteesta Original Breezy 

Lue lisää

 


KIRAMI STEADY - Kuvaus tuotteesta Comfort Steady 

Lue lisää

 


KIRAMI PEARLY - Ajanpatinaa 

Ulkokuorena kuparinen pintamateriaali, joka on vaivaton ja huoltovapaa. Kupari patinoituu ajan myötä tyylikkään vihertäväksi.

Lue lisää 

 


KIRAMI-KONFIGURAATTORI

Video-ohje Kirami 3D paljukonfiguraattorin käyttöön.

Testaa miten palju sopii pihallesi ilmaisella sovelluksella.

Lue lisää

Voit ladata ohjelman omasta sovelluskaupastasi:

Apple Appstore icon

 

 

Google Playstore

 

 


KIRAMI-KYLPYTYNNYRIN ASENNUS

Kun Kirami-kylpytynnyri toimitetaan pihalle, on edessä toimituksen mukana tulevien osien kokoaminen ja asentaminen. Tätä havainnollista videota seuraamalla kaikki sujuu käden käänteessä paljun paikan valinnasta piipunhatun paikalleen asettamiseen.

Lue myös - Hauskat paljuperinteet ja rennot kylpysäännöt

 


KIRAMI PALJUN KAMIINA: Sytytä helposti ja sytytä oikein

Paljun lämmitys on helppoa ja nopeaa, kun tietää parhaat niksit. Kamiinan sytytykseen kannattaa käyttää pieniä ja kuivia puita. Täytä kamiinan tulipesä puoleen väliin asti. Laita sytykkeet puiden päälle, jolloin tuli etenee syttyessään alaspäin ja puut palavat puhtaammin ja tehokkaammin. Näin haitallisten pienhiukkasten määrä jää vähäiseksi.

Lue Kirami blogista lisää 

 


KIRAMI MF250-MASSASUODATTIMEN ASENNUS JA LIITTÄMINEN KYLPYTYNNYRIIN

Tärkeä osa kylpemistä on vesihygienian hoitaminen. Veden mekaaninen puhdistus voidaan hoitaa massasuodattimella. Tämä korkealaatuinen massasuodatin soveltuu pienille uima-altaille ja kylpytynnyreille. Massasuodatin suodattaa pois pölyt, lehdet, muut liat ja epäpuhtaudet, jotka tulevat kylpyveteen.

MF250 on pieni ja kätevä massasuodatin, joka sopii hyvin Kiramin kylpytynnyreihin ja puhdistaa kylpyveden tehokkaasti. Massasuodattimissa vesi työnnetään suodatusmassaan siten, että epäpuhtaudet jäävät massaan.

Lue myös - Helppoa vesihygieniaa

 


KIRAMI CULT -KYLPYTYNNYRIKAMIINAN ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

Katsomalla tämän videon hallitset täydellisesti Cult-kamiinan asennuksen ja käyttöönoton. Videolla kerrotaan yksityiskohtaisesti mitä työkaluja tarvitset ja missä järjestyksessä mikäkin osa asennetaan paikoilleen.

Tutustu lisää Kiramin kamiinoihin

 

Kirami FinVision -sauna ohjeet

 


KIRAMI-FINVISION -SAUNA

”Saunassa saa heittää löylyä” - Suomalaisille saunominen ja saunomiseen liittyvät asiat ovat itsestään selviä, mutta Suomen ulkopuolella kohtaa monia harhaluuloja.

– Yksi asiakkaiden yleisimpiä kysymyksiä ulkomailla on, että voiko FinVision-saunassa heittää löylyä. Toiseksi ihmetystä on herättänyt myös se, että saunassa voi ihan oikeasti kylpeä. FinVision-saunassa voi rohkeasti käyttää vettä itsensä pesemiseen ja lauteiden huuhteluun saunomisen jälkeen kuten missä vain suomalaisessa saunassa.

Saunomislämpötiloissa on merkittäviä eroja suomalaisten ja eurooppalaisten kesken.

Lue lisää - FinVision saunasta

 


KIRAMI FINVISION SAUNAKATON- JA HORMIN ASENNUS PUULÄMMITTEISEEN SAUNAAN

Kiramin FinVision-saunan peltikaton asennus käydään tässä videossa läpi vaihe vaiheelta. Tämä kattomalli sopii saunoihin missä on puukiuas ja hormi.

 

Kirami Outstanding tuotteet

 


KIRAMI UTSTANDING TRIHOLDY

Kiramin Outstanding-sarjan Triholdy on pihan monitaitoinen ihmekolmio. Tässä videossa kerromme, miten Triholdy-elementti kootaan. Sen jälkeen sen käytössä rajana on vain sinun mielikuvituksesi!

Lue lisää - Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä

 


OUTSTANDING ROASTY BOSS ASENNUS

Outstanding-sarjaan kuuluva Roasty Boss on nimensä mukaisesti grillien päällikkö ja tällä videolla kerromme, miten siitä, mikä aluksi näyttää laatikolliselta metalliosia syntyy hetkessä jokaisen intohimoisen grillaajan toiveiden tulisija.

Lue lisää - Roasty-Boss kestävä monikäyttöinen grilli