Emil Sjölund bor i Åbo och jobbar på Kiramis nya exportkontor där. ”Jag har känt familjen Rantanen en längre tid. På grund av den hektiska sommaren bad de mig att komma till fabriken för att tillverka badtunnor, och där har jag tillbringat många helger sedan dess. Det var ett roligt jobb och jag arbetar ännu på fabrikssidan om de behöver extra arbetskraft”, förklarar Emil.

Etiketter
Hurdan är bastukulturen utomlands och hur kan man bada bastu i Monaco? Läs om Valtteri Bottas’ tankar och erfarenheter av Kirami FinVision -sauna.
Inredningsarkitekt Minna Haapakoski byggde in en Chill-badtunna på terrassen vid sitt fritidshus. Läs om Minnas erfarenheter och få tips för hur du placerar din badtunna.
Etiketter
Skådespelaren, diversearbetaren och Muminpappans röst kopplar av på stugan med vedhuggning och tunnbad. Samtidigt föds nya idéer. Läs mer om Villes tankar!
Etiketter
I och med en inhiberad bröllopsresa bestämde en av våra kunder på Kirami att skaffa sig en badtunna istället. Av badtunnan fick paret även inspiration till att bygga ett speciellt pepparkakshus som vi aldrig stött på tidigare. Ta en titt på bilderna av den unika pepparkakstunnan!
Etiketter