Badtunnan kan användas även på vintern. Det finns ingen utetemperaturgränns för badandet. Du värmer up en modern badtunna med utvändig kamin lika lätt på vinter som på sommar. Fyll up tunnan med vatten, lägg ved och tändmaterial i kaminen samt tänd eld.
Etiketter
Vattengymnastik friskar upp lederna och får kroppen att slappna av. Du kan också göra vattengympa i en badtunna hemma på gården. Se videon med badtunnegympa, som planerats av en fysioterapeut.
Etiketter
I och med en inhiberad bröllopsresa bestämde en av våra kunder på Kirami att skaffa sig en badtunna istället. Av badtunnan fick paret även inspiration till att bygga ett speciellt pepparkakshus som vi aldrig stött på tidigare. Ta en titt på bilderna av den unika pepparkakstunnan!
Etiketter
På kundernas begäran utökade Vingberg Polska sitt utbud med badtunnor med underhållsfri plastinteriör. Läs mer om den polske återförsäljaren med nordiskt hjärta.
Survivalisten Valerjan Romanovski utforskar människokroppens gränser och potential. Han får stöd av Vingberg Polska, en återförsäljare av Kiramis badtunnor. Läs mer!
Etiketter