Hurdan är bastukulturen utomlands och hur kan man bada bastu i Monaco? Läs om Valtteri Bottas’ tankar och erfarenheter av Kirami FinVision -sauna.
Inredningsarkitekt Minna Haapakoski byggde in en Chill-badtunna på terrassen vid sitt fritidshus. Läs om Minnas erfarenheter och få tips för hur du placerar din badtunna.
Etiketter
Skådespelaren, diversearbetaren och Muminpappans röst kopplar av på stugan med vedhuggning och tunnbad. Samtidigt föds nya idéer. Läs mer om Villes tankar!
Etiketter
Almost Heaven Saunas öppnar portarna till den amerikanska marknaden för Kiramis badtunnor. Läs mer om bastu och bastukultur i Nordamerika!
Etiketter
På en sommarresa sponsrad av Kirami tittade Finlandsbloggaren René Schwarz förbi i fabriken i Sastamala, bekantade sig med FinVision-bastun och streamade direkt från en Kirami-badtunna. Läs mer i bloggen!
Cantick Head Lighthouse bjuder på en spektakulär utsikt och på traditionella finska bastu- och badtunneupplevelser. Läs mer om denna enastående plats.
Etiketter
Finsk bastu är en upplevelse ute i världen. Det här är tanken som Sauna from Finland-nätverket sprider. Läs mer om hur nätverket kan hjälpa företag på den internationella marknaden.
I och med en inhiberad bröllopsresa bestämde en av våra kunder på Kirami att skaffa sig en badtunna istället. Av badtunnan fick paret även inspiration till att bygga ett speciellt pepparkakshus som vi aldrig stött på tidigare. Ta en titt på bilderna av den unika pepparkakstunnan!
Etiketter
Survivalisten Valerjan Romanovski utforskar människokroppens gränser och potential. Han får stöd av Vingberg Polska, en återförsäljare av Kiramis badtunnor. Läs mer!
Etiketter
Riitta Okkonen och hennes man Jukka har ett semesterhus i Österrike, där de redan i många år har haft en badtunna från Kirami. Sommaren tillbringar paret hemma i Finland, där de har byggt om gården som Riittas föräldrar tidigare ägde och som omges av idylliska landskap till ett ljuvligt lantgårdshotell. Läs om varför det måste finnas en badtunna också på lantgården...
Etiketter