Almost Heaven Saunas öppnar portarna till den amerikanska marknaden för Kiramis badtunnor. Läs mer om bastu och bastukultur i Nordamerika!
Etiketter
På en sommarresa sponsrad av Kirami tittade Finlandsbloggaren René Schwarz förbi i fabriken i Sastamala, bekantade sig med FinVision-bastun och streamade direkt från en Kirami-badtunna. Läs mer i bloggen!
Cantick Head Lighthouse bjuder på en spektakulär utsikt och på traditionella finska bastu- och badtunneupplevelser. Läs mer om denna enastående plats.
Etiketter
Finsk bastu är en upplevelse ute i världen. Det här är tanken som Sauna from Finland-nätverket sprider. Läs mer om hur nätverket kan hjälpa företag på den internationella marknaden.
Survivalisten Valerjan Romanovski utforskar människokroppens gränser och potential. Han får stöd av Vingberg Polska, en återförsäljare av Kiramis badtunnor. Läs mer!
Etiketter
I och med en inhiberad bröllopsresa bestämde en av våra kunder på Kirami att skaffa sig en badtunna istället. Av badtunnan fick paret även inspiration till att bygga ett speciellt pepparkakshus som vi aldrig stött på tidigare. Ta en titt på bilderna av den unika pepparkakstunnan!
Etiketter
Riitta Okkonen och hennes man Jukka har ett semesterhus i Österrike, där de redan i många år har haft en badtunna från Kirami. Sommaren tillbringar paret hemma i Finland, där de har byggt om gården som Riittas föräldrar tidigare ägde och som omges av idylliska landskap till ett ljuvligt lantgårdshotell. Läs om varför det måste finnas en badtunna också på lantgården...
Etiketter
Också familjens fyrfota vänner kan njuta av badtunnan. Se hur hunden Onni, som älskar vatten, gjorde ett imponerande simhopp ner i Kiramis badtunna.
Etiketter
Grillplikten kallar. Sonens mun vattnar sig när han följer pappans grillning medan de går igenom dagens träning, en efterspel-session.
Etiketter
Det är inte dags att tänka på hushållssysslor utan istället är ett dopp i badtunnan bättre att föredra. Mors avkopplande stund är märkt av barn och de bestämmer sig för att överraska henne.
Etiketter