ABS lock

ABS lock

Kirami sortiment innefattar lock tillverkat av ABS-plast (akrylnitrilbutadienstyren) till dem flesta badtunnemodeller. Locket är riktigt nyttigt extrautrustning: locket har flera bra användningssyften med tanke på både säkerhetsaspekter och nyttor i uppvärmningen. Med ett lock påskyndas uppvärmningen av vattnet, det håller sin värme längre och det går snabbare att värma upp vattnet nästa dag. Locket skyddar även badtunnans innerkar mot UV-strålning. Locket håller bort skräp när badtunnan inte används och det ökar säkerheten för barnfamiljer, familjer med husdjur samt andra som är intresserade av vatten. 

Ett lock i ABS-plast som passar Kirami badtunnor med 170cm diameter, med utvändiga kaminer. Locket har ett stadigt handtag, som underlättar hanteringen.

Det medföljer tre vindsäkrande gummistroppar med motstycken att fästa på tunnans vägg vilka håller locket på plats. Men vi rekommenderar att barnsäkra badtunnans täcklock med Kiramis säkerhetslås som är mycket enkelt och smidigt hindrar att barn annars skjuter av locket. Detta säkerhetslås finns som tillbehör och passar normalt även andra typer av lock till andra badtunnor och spabad.

FI
1
Produktkod
PC1900-K
EAN Code
6430036750251
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PC1900-K__6430036750251__i0foymi5__full.jpg
Käytössä
Läs mer på vår FAQ-sida

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Yttre diameter
171
Produktlängd
171
Produktbredd
171
Produkthöjd
35
Vikt
12
Förpacknings längd
171
Förpacknings bredd
171
Förpacknings höjd
35
Med locket följer en påse fästen, innehållande tre gummistroppar och motstycken med skruvar att fästa i tunnans yttervägg. På så vis hålls locket på plats även i värre stormar. Som extrautrustning kan även en låsband införskaffas.

Kom ihåg tillbehör

Kirami säkerhetslås på locket