Muovikannet

Muovikannet

Käytössä
Kiramilta muovikansi jokaiselle kylpytynnyrimallille.
Kiramilta muovikansi jokaiselle kylpytynnyrimallille.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PC1900-K__6430036750251__i0foymi5__full.jpg

Kiramilta löytyy kierrätettävästä ABS-muovista (akryylinitriilibutadieenistyreeni) valmistettu kansi useimpiin kylpytynnyrimallehin. Kansi on erittäin hyödyllinen varuste: sen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kylpyvedestä, ja kannen avulla palju pysyy puhtaana myös sen ollessa tyhjänä. Kansi suojaa altaan sisäpuolta myös UV-säteilyltä. Tämän lisäksi kansi lisää turvallisuutta varsinkin lapsi- ja lemmikkieläinperheissä. 

ABS-muovista valmistettu kupukansi sopii Kiramin M-kokoisiin (170 cm) kylpytynnyreihin, joissa on ulkopuolinen kamiina. Kannessa on tukeva kahva, joka helpottaa sen käsittelyä.

Kansi saadaan pysymään paremmin paikallaan kumiremmien avulla. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa on kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Lisävarusteena muovikansiin on saatavissa turvalukitushihna, jonka avulla voit lukita kannen. Lukitus estää sekä pienten lasten pääsyn altaaseen että altaan luvattoman käytön.

FI
Tuotekoodi
PC1900-K
EAN-koodi
6430036750251
1
Käytössä
Kiramilta muovikansi jokaiselle kylpytynnyrimallille.
Kiramilta muovikansi jokaiselle kylpytynnyrimallille.
Lue lisää FAQ-osiostamme

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Ulkohalkaisija
171
Tuotteen pituus
171
Tuotteen leveys
171
Tuotteen korkeus
35
Paino
12
Pakkauksen pituus
171
Pakkauksen leveys
171
Pakkauksen korkeus
35
Kansi on tarkoitettu Kiramin pyöreisiin M-kokoisiin (170 cm) kylpytynnyreihin. Kannessa on tukeva kahva, joka helpottaa sen käsittelyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa on kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Lisävarusteena muovikansiin on saatavissa turvalukitushihna, jonka avulla voit lukita kannen.

Hanki myös lisävarusteet

Kirami kannen turvalukko