Family - koko perheen kylpytynnyri

Kiramin uutus FAMILY palju - turvallisuutta ja helppoutta lapsille, liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille.

Kirami perheen 2017 kevään UUTUUS on FAMILY palju, joka on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Käytännöllisyyden lisäksi on kehityksessä panostettu entistä enemmän turvallisuuteen uuden askelman myötä. Tynnyriin voi kiivetä helpommin niin sisään kuin ulos, näemme tämän hyvänä ominaisuutena ajatellen perheen pienimpiä kuin henkilöitä, joilla jalka yrittämisestä huolimatta ei nouse niin korkealle kuin haluaisi. Askelma toimii myös istuimena niin perheen pienimmille kuin niille joilla on tarvetta vilvoitella kylpyhetkien lomassa. Pienen vesimäärän ansioista family palju lämpiää hieman nopeammin kuin aikaisemmat mallit ja muovisen sisuksen ansiosta palju on helppo pitää puhtaana. Tynnyri on mitoitettu 4:lle henkilölle, ja kahdelle henkilölle tila on ruhtinaallinen. Uutuutena myös kaksi kätevää juomapaikkaa valmiiksi integroituna tynnyrin askelman molemmilla puolilla.

FAMILY paljun sisäväri on kivenharmaa ja ulkokuori on musta petsikuusi tai ecoplank. Puulämmitteinen Cult kamina sopii FAMILY paljun lämmittimeksi.

Suositeltavana lisävarusteena on tukeva ja turvallinen eristekansi tai muovikansi 170 cm, joka on yhteensopiva FAMILY paljun kuten myös Kiramin aikaisempien paljumallien kanssa.
Molemmat kannet voidaan myös lukita lisävarusteena saatavan kansilukon avulla.

Lisäksi Familyyn on saatavilla siihen erikseen suunniteltu Family rappu, joka helpottaa altaaseen nousua ja poistumista.