Kirami – 21 vuotta nautinnollisia kylpy- ja saunahetkiä

Kirami tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia kylpytynnyreitä, käsintehtyjä FinVision -saunoja, Outstanding-pihatuotteita sekä monipuolisen valikoiman erilaisia varusteita ja lisätarvikkeita.

Kiramin tarina alkoi vuonna 2001 eli 21 vuotta sitten. Ensimmäiset kylpytynnyrit tuotiin Ruotsista, mutta oma tuotanto aloitettiin nopeasti. Vuonna 2006 yritys muutti uusiin tiloihin ja tuotevalikoima laajeni lämpöpuisilla kylpytynnyreillä. Nykyiseen, yli 3300 neliön toimitilaan, Kirami muutti alkuvuodesta 2011. Muovisella sisäaltaalla varustetut kylpytynnyrit sekä kattava sarja vedenpuhdistuskemikaaleja lanseerattiin seuraavana vuonna. 

Vuonna 2015 tuotevalikoima kasvoi entisestään. Laadukas Outstanding-tuotesarja keskittyi grilleihin, ulkotuliin ja pihasisustukseen, materiaalina muodikas ja ryhdikäs Corten-teräs. Jälleen uusi aluevaltaus tehtiin vuonna 2019, kun Kirami toi markkinoille ensimmäisen luonnonläheisen Kirami FinVision -saunan, ja mallisto on suuren suosion myötä vain kasvanut. 

Vuoden 2020 helmikuussa perustettiin Ruotsiin Kirami AB, ja jälleenmyyjien määrä kasvoi useamman uuden ketjun liityttyä mukaan. Kirami on 28.5.2021 alkaen myös osa Harvia-konsernia. 

Kirami toimittaa tuotteitaan Suomen lisäksi myös vientiin. Euroopan maiden lisäksi Kiramin kylpytynnyreistä ja saunoista päästään nauttimaan nyt myös Japanissa ja Yhdysvalloissa. 

Kiramin kantavana ideana on tarjota huippulaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, joista voi olla ylpeä. Kaikki tynnyrit, altaat ja Kirami FinVision -saunat syntyvät käsityönä huolella valituista raaka-aineista ja ne kokoonpannaan Kiramin tehtaalla Sastamalassa. 
 

Viihtyisiä hetkiä uuden tuotekuvastomme parissa!

 

Kirami tuotekuvasto 2022 | Kirami - Warmer feelings.
Elämässä pitää olla nautintoja! Kirami tarjoaa korkealaatuisia tuotteita pihalla, terassilla ja mökillä viihtymiseen. 

 

Muistathan rekisteröidä Kirami-paljusi! 

Asiakkaalla on mahdollisuus rekisteröidä 2015 vuoden alkukesäsätä lähtien ostetut Kirami-paljut. Tietojen perusteella Kirami voi myöhemmin auttaa asiakasta Kirami-paljusi liittyvissä kysymyksissä.