Miltä kylpytynnyrisi näyttäisi sinun pihallasi?

Palju pihaan? Testaa miten palju sopii pihallesi ilmaisella sovelluksella

Monella on haaveena oma palju eli kylpytynnyri. Joko mökille tai omaan pihaan. Kiramin 3D-Paljuvalitsimella teet palju-unelmistasi virtuaalitodellisuutta ja kännykkäsovelluksella voit jopa katsoa, miltä se näyttäisi omalla pihallasi! Jos et vielä haaveile kylpytynnyristä, kokeiltuasi 3D-paljuvalitsinta niin voi käydä.

Valitse haluamasi paljumalli, paljun lämmitin, ulkomateriaali ja -väri sekä sisäväri annetusta valikoimasta. Pyöritä, zoomaa ja tutustu tuotteeseen joka suunnalta. Katso ja vaihtele lisävarusteita makusi mukaan.

Kuvaa pihasi paljun taustalle, ja sovita paljun koko ja perspektiivi kohdalleen apumittojen avulla. Testaa eri tuote- ja väriyhdistelmiä valikoimastamme: mikä paljuista sopisi juuri teidän pihaanne?

Tallenna lopputulos kuvagalleriaasi ja lähetä tarjouspyyntö unelmiesi paljusta.

Ohjelman kautta voi tutustua myös tuotekuvastoomme ja paljujen käyttöohjeisiin.

 

Osallistu nyt Kiramin kepeään kyselyyn ja osallistut samalla mukavien palkintojen arvontaan. Luvassa on kyselykohtaisesti suosittuja Kirami T-paitoja ja pääpalkintona vuoden lopussa kaikkien kyselyihin osallistuneiden kesken arvottava Kiramin Easy -kylpytynnyri.

 

Voit ladata ohjelman omasta sovelluskaupastasi:

 

Apple Appstore icon

Google Playstore

 

 

Tutustu ohjelman käyttöön Youtube-videollamme:

Kokeile paljuvalitsimen tietokoneversiota:

Tietokone versiossa voit tarkastella kylpytynnyrien 3D malleja.

Kokeile tästä

 

Nauti täydellisistä kylpyhetkistä. Tutustu laajaan valikoimaamme paljujen lisävarusteita ja lue lisää Kiramin kylpytynnyrimalleista!

Hero-kuva