Kirami lanseeraa edullisen uutuuden

Kirami lanseeraa edullisen uutuuden | Kirami

Tiedote 6.8.2019

 

Uusi Chill - rento palju pienelle porukalle

 

Euroopan suurin paljuvalmistaja, kotimainen Kirami tuo markkinoille uuden kylpytynnyrin, joka on omiaan pienen kylpyporukan tai perheen tarpeisiin. Edullinen Original Chill haastaa halpatuontipaljut hinnallaan ja laadullaan. Chill on täydellinen vaihtoehto pihoille, joissa tilaa on rajoitetusti.

 

Kiramin Original Chill -kylpytynnyri kehitettiin vastaamaan pienten ja edullisten paljujen kasvavaan kysyntään.

– Kiramin mallistosta löytyy runsaasti suuria paljuja, jotka sopivat hyvin isommille perheille ja ryhmille. Nyt tuomme asiakkaiden pyynnöstä markkinoille myös kompaktimman ja edullisemman mallin. Chill on hyvä valinta silloin, kun tarvitaan rento palju kahdelle aikuiselle tai vaikka yhdelle aikuiselle parin lapsen kanssa, sanoo Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala.

 

Kaunis, kevyt ja matala

Chillin sisäaltaan matala muotoilu mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan rentoutua: lepäävä istuma-asento on täydellinen aikuisten laiskotteluhetkiin. Lapset voivat nauttia Chillissä villeistä vesileikeistä. Chillin tilavuus on vain 1 300 litraa, joten sen täyttäminen vedellä käy nopeasti.

 

Chillin ulkokuorena on mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä pehmeän harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva. Chill on kevyt ja matala, joten sen voi kantaa portista tai oviaukosta helposti paikalleen. Chill sopii täydellisesti pihoille ja terasseille, joissa tilaa on niukasti.

Chill-paljua varten on kehitetty askelma, jonka avulla tynnyriin nouseminen on helpompaa. Kansi suojaa vettä roskilta ja tuo lisäturvaa, kun tynnyri ei ole käytössä. Rentoja kylpyhetkiä varten kannattaa hankkia mukavat, kotimaiset niskatyynyt ja kelluva Tubbar-juomateline.

 

Micu, Chilliä varten kehitetty kamiina

Chill-kylpytynnyri toimitetaan Micu-kamiinan kanssa, joka on kehitetty juuri Chilliä varten. Micu-kamiina on samaa korkeaa laatua kuin muutkin Kiramin kamiinat, helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa, mutta vain kooltaan kompaktimpi. Chillin veden lämmitykseen ei tarvita isoa kamiinaa ja polttopuita kuluu vähemmän kuin muissa malleissa.

– Kuuntelemme jatkossakin herkällä korvalla asiakaspalautteita. Niiden perusteella esimerkiksi Chill-tynnyriäkin tullaan vielä kehittämään, mikäli kehitystarpeita löytyy, Pakkala lupaa.

 

Original Chill -tynnyrin halkaisija on 170 cm, korkeus 89 cm ja vesitilavuus 1300 litraa. Se soveltuu 1–4 henkilölle. Paljun kuivapaino on 96 kg. Pakettiin kuuluu merialumiininen Micu-kamiina. Paljun ovh on alk.

1 390 euroa. Original Chill-paljua on saatavilla verkkokaupassa ja Euroopassa jälleenmyyjien kautta.

 

Lisätietoja:

Kirami Oy, myyntipäällikkö Kalle Pakkala, puh. 050 535 5623, kalle.pakkala@kirami.fi  

Kirami Oy, myyntiassistentti Antti Eskola, puh. 045 634 3968, antti.eskola@kirami.fi

 

Lue tuotteesta lisää kotisivuiltamme

Lisätietoja tuotteesta

Kuvia tuotteesta

 

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fi, www.outstanding360.fi

 

Voit seurata meitä myös Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa.