Kirami päivittää Easyn Breezyyn

Tiedote 25.3.2019

Uusi Breezy on paras peruspalju

Euroopan suurin paljuvalmistaja Kirami tuo markkinoille uuden kylpytynnyrin. Uusi tulokas laajaan valikoimaan on Original Breezy, helppohoitoinen ja varma peruspalju.

­– Halusimme luoda uuden jokamiehen paljun, josta löytyy värivaihtoehtoja moneen makuun. Aikaisemmin vastaava malli on ollut Easy, joka on ollut markkinoilla jo vuosia ja kaipasi päivitystä, kertoo Kiramin Antti Eskola.

Breezy on oivallinen peruspalju mökille, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kotipihaan. Eri sävyihin petsattu kuusipaneeli antaa tynnyrille luonnollisen ulkonäön. Ulkoverhoiluvaihtoehtona on myös musta metalli, joka on säänkestävä, ruostumaton ja huoltovapaa. Altaan sisäväreiksi voi valita turkoosin, harmaan tai sinisen. Hippusävytetty muovinen sisäallas on helppo pitää puhtaana.

Breezyn kanssa toimitettava Cult-kamiina on pienten altaiden teholämmitin: se lämmittää veden samassa ajassa kuin piha- tai rantasaunakin lämpenee. Breezyssä kylpee mukavasti 4–6 hengen seurue.

 

Lisävarusteilla perusmalliin lisää luksusta

– Jo peruspaljumme tuottaa kylpijälle mahtavan kylpynautinnon, ja kun tulee tarvetta, niin Breezyä pääsee kehittämään varustelultaan mieleiseensä suuntaan, Eskola lupaa.

Lisävarusteita löytyy kattavasti käyttötarpeesta riippuen.

– Kansi on tietenkin yksi merkittävimmistä käyttöä helpottavista lisäosista. Lisäksi kannattaa huomioida turvallisuus, eli kannelle turvalukko, tulipesän eteen paloturvapelti ja paljun viereen portaat, jotka auttavat kulkemaan paljuun ja sieltä pois, Eskola listaa.

Lisävarusteina saatavat led-valot asennetaan jo tehtaalla muovisen sisäaltaan ja eristeen väliin. Pimeinä syys- ja talvi-iltoina ne valaisevat turvallisesti vaalean muovin läpi ja tuovat tunnelmaa. Juomateline auttaa lepuuttamaan kättä juomapullon kannattelusta, pää voi levätä niskatyynyä vasten ja korvat voi suojata näyttävillä kylpyhatuilla.

Paljua tyhjennettäessä kylpyvedet voi ohjata poistoletkua pitkin syrjemmälle. Altaan puhdistus onnistuu vaivattomasti ympäristöystävällisillä Kirami Biopesuaineilla.

 

Uusi tuotantomenetelmä

Uuden paljun tullessa tuotantoon muuttuvat myös valmistusmenetelmät. Easyn tuotantovälineet alkoivat tulla tiensä päähän, mikä oli yksi syy mallin poistumiseen valikoimista. Easyä ehdittiin valmistaa vuosien aikana kymmeniä tuhansia kappaleita.

– Uskomme Breezyn nousevan uudeksi suosikkimalliksemme, joten oli tärkeää hioa tuotantoprosessia niin, että Breezyn valmistus on nopeaa. Uusi tuotantomenetelmämme antaa myös viimeistellymmän lopputuloksen.

Original Breezy M -tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1 450 litraa ja se soveltuu 4–6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 142 kg. Pakettiin kuuluu merialumiininen Cult-kamiina. Paljun ovh on alk. 1 895 euroa. Original Breezy M -paljua on saatavilla Kiramin jälleenmyyjiltä. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.kirami.fi.

 

Lisätietoja:

Kirami Oy, myyntiassistentti Antti Eskola, puh. 045 634 3968, antti.eskola@kirami.fi

Lue lisää nettisivuilta

Kuvia tuotteesta

 

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fi, www.outstanding360.fi

Voit seurata meitä myös Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa.