Kirami FinVision -sauna

 

Paljun kaveriksi pihasauna

Pihasauna | Kirami FinVision -sauna | Kirami
Pihasauna | Kirami FinVision -sauna | Kirami

 

Saunamoduuli tuodaan paikalle asennusta vaille valmiina

 

Euroopan suurin paljuvalmistaja Kirami tuo markkinoille kompaktin saunan, joka kuljetetaan asiakkaalle valmiina moduulina. Kirami FinVision -saunan ulkomuoto on linjassa kylpytynnyrien värimaailman kanssa.

– Sauna ja palju sopivat saumattomasti yhteen. Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin tuomalla markkinoille Kiramin brändin näköisen pienen saunan, jonka voi halutessaan sijoittaa aivan kylpytynnyrin läheisyyteen, kertoo Kiramin toimitusjohtaja Mika Rantanen.

Ainutlaatuinen Kirami FinVision -sauna tuo luksusta tavalliseen arkeen. Talvella saunan suuren ikkunaseinän läpi voi ihastella tähtitaivasta, ja kesällä nauttia valoisista illoista. Saunarakennus toimii mainiosti niin rantasaunana maalla kuin pihasaunana kaupungissa. Kokonsa puolesta sauna on helppo sijoittaa pienemmällekin pihamaalle.

– Omalla pihalla sauna sijoitetaan vakaalle alustalle, esimerkiksi sorapedille tai betonilaatalle.

 

Kädentaitajan laatutyötä

Kirami FinVision -saunassa näkyy kädentaitajan tekemä korkealuokkainen viimeistely. Valmiiksi pintakäsitelty sauna on valmistettu tuppeensahatusta havupuusta ja havuvanerista, jotka ovat tyylikkään harmaita. Kodikas sauna on kooltaan 2,3 metriä x 2,3 metriä, ja siellä voi yhtäaikaisesti saunoa 4–6 henkilöä. Isojen ikkunoiden ansiosta luonto tulee lähelle saunojaa. Saunan ovi ja ikkunat ovat karkaistua lasia.

Saunan tilaus ja käyttöönotto on ostajalle vaivatonta, sillä sauna toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna. Paikan päällä asennetaan vain vesikate ja kiuas. Saunarakennus painaa noin 1 000 kiloa, ja valmiin saunan korkeus on noin 2,6 metriä.

 

Saunan voi tilata puu- tai sähkölämmitteisenä

Saunaan voi valita puu- tai sähkölämmitteisen kiukaan, jotka molemmat ovat kotimaisen kiuasvalmistajan Narvin mallistosta. Kiramin saunan kanssa sopii loistavasti yhteen tummalla ulkokuorella vuorattu kylpytynnyri.

Kirami FinVision -saunapaketti sisältää lauteet ja LED-valaistuksen sekä kiukaan. Puulämmitteinen kiuas on Narvin Kota Inari Plus ja sähkölämitteinen Narvin Kota Saana (asennukseen vaaditaan valtuutettu sähköasentaja). Kokonaisuuden ovh. on alkaen 9 990 euroa. FinVision-saunaa on saatavilla Kiramin verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.kirami.fi.

 

Kirami FinVision -sauna

  • Koko: Leveys 2,3 metriä, pituus 2,3 metriä, korkeus 2,625 metriä ja paino noin 1 000 kiloa
  • Mitoitettu 4–6 hengelle
  • Valmistettu tuppeensahatusta havupuusta ja havuvanerista
  • Värit: harmaa (tuppeensahattu havupuu), tummanharmaa (havuvaneri), vaaleanharmaa (lauteet)
  • Lasiseinä ja ovi karkaistua lasia, LED-valaistus

 

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Kalle Pakkala, Kirami Oy, p. 050 535 5623, kalle.pakkala@kirami.fi

myyntiassistentti Antti Eskola, Kirami Oy, p. 045 634 3968, antti.eskola@kirami.fi

 

Lisätietoa nettisivuilla  

 

Kuvia tuotteista

 

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fi, www.outstanding360.fi