Kirami Oy muistuttaa: Kirami-tuotteita on myynnissä vain luotettavien jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa

12.08.2016, 09:20

 

Kiramin kylpytynnyreitä, kylpyaltaita ja hoitotuotteita on myynnissä luotettavien jälleenmyyjien valikoimissa Suomessa ja muualla Euroopassa kaikkiaan neljässätoista maassa. Lisäksi Outstanding by Kirami -pihasisustustuotteita on myynnissä Kiramin omassa verkkokaupassa. Kiramin tuotekuvien epäillään kuitenkin päätyneen ilman lupaa myös kyseenalaiselle suomalaiselle sivustolle.

”Kaikki tuotteemme, esimerkiksi kylpytynnyrien kannet, on merkitty Kirami-logolla. Meillä on hyvät suhteet jälleenmyyjiimme, jotka myös reilusti kertovat kattavat tuotetiedot kuten valmistajan ja tuotteen nimen. Nyt huomasimme ikäväksemme, että tuotekuviamme on päätynyt luvatta myös kertaalleen konkurssiin haetun sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkkailussa olevan verkkokaupan tuotesivuille. Näissä tuotekuvissa tai tuotetiedoissa ei mainita Kiramia millään tavalla emmekä ole sopineet tuotteiden jälleenmyynnistä kyseisen yrityksen kanssa”, toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

Paljujen ja kylpyaltaiden lisäksi luotettavien jälleenmyyjien valikoimassa on kattavasti kylpyveden ja altaiden hoitoon suunniteltuja tuotteita kuten kemikaalimittareita, suodattimia, kemikaaleja, roskahaaveja sekä aloituspakkauksia. Grilleistä, ulkotulista ja istutusaltaista löytyy tietoa Outstanding by Kirami -tuoteperheen omilta sivuilta ja nämä tuotteet ovat myynnissä Kiramin omassa verkkokaupassa.

”Mikäli paljun tai varusteiden hankintakanava epäilyttää tai myyjän tarjous tuntuu uskomattoman edulliselta suhteessa vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin, kannattaa ottaa yhteyttä Kiramin myyntiin. Kiramin omilla nettisivuilla on myös Etsi lähin jälleenmyyjäsi -hakuominaisuus. Hakutuloksista näkyy kaikkien suomalaisten ja ulkomaisten luotettavien jälleenmyyjien yhteystietojen lisäksi, mitä tuotteita kyseisen myymälän valikoimissa on tarjolla tai onko kumppanillamme oma verkkokauppa”, myyntipäällikkö Kalle Pakkala muistuttaa.

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Mika Rantanen mika.rantanen@kirami.fi 045 676 9954

Myyntipäällikkö Kalle Pakkala kalle.pakkala@kirami.fi 050 535 5623