Kotimainen uutuus: Triholdy on pihasisustuksen ihmekolmio - Rouhean ruosteinen Corten-teräs kestää Suomen kesäsään

27.6.2017, 08:00

 

Kasvilava, klapiteline, näkösuoja, tilanjakaja – Kiramin Suomessa valmistettu Triholdy on monitoiminen ihmekolmio pihasisustukseen. Triholdy-moduuleista voi rakentaa lukuisia erilaisia yhdistelmiä. Triholdy on valmistettu Corten-teräksestä, joka patinoituu rouhean ruosteen sävyiseksi. 

Triholdy on uusi, moneksi muuntuva sisustusihme. Kolmionmuotoisia teräselementtejä yhdistelemällä rakentuu terassille yksilöllinen aita, tilanjakaja, näkösuoja tai polttopuiden välivarasto. Kolmiot voi myös asetella maahan istutusalustaksi tai muuntaa vihertorniksi erilaisilla ruukkuistutuksilla. Kasvien vehreys ja kolmion järeä olemus muodostavat upean kontrastin. Rakennelmissa ilme kevenee, kun jättää osan kolmioista tyhjiksi. Niitä voi somistaa lyhdyillä tai käyttää viinipullotelineenä. 

Toiminnallinen muotoilu ja industrial-tyylinen teräs tekevät Triholdystä kiinnostavan, moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen sopivan sisustustuotteen. Se sopii kohteisiin, joissa kaivataan siroutta mutta lujuutta. Triholdy on kotimainen Avainlipputuote. 

 

Ruoste on uusi musta

Outstanding by Kirami Triholdy kynttilätelineenä
Outstanding by Kirami Triholdy  kynttilätelineenä

Triholdy-tuotteen kestävyyden ja omaleimaisen rustiikkisen ulkonäön salaisuus on luja Corten-erikoisteräs. Teräksen pintaan muodostuu tiivis oksidikerros, joka patinoituu kauniin ruosteen sävyiseksi. Se myös suojaa terästä ja estää korroosiota pääsemästä syvemmälle, mikä tekee tuotteista säänkestäviä. 

Normaalisti Corten-teräs on aluksi harmaata ja muuttuu ajan ja sääolojen vaikutuksesta ruosteenruskeaksi. Triholdy-kolmiot ovat tehtaalla hapotettuja ja huuhdeltuja, jotta patinoituminen lähtee nopeammin liikkeelle. 

Corten-teräksen nimi tulee sanoista CORrosion resistance–TENsile strength. Materiaali on lähestulkoon puhdasta terästä, jota on seostettu pienellä määrällä kuparia, kromia, nikkeliä ja fosforia. Tavallisissa teräslaaduissa ruostekerros kuluu pois ja pinta altistuu yhä uudelleen korroosiolle. Corten-teräksen oksidipinta on tiivis ja kestävä, jolloin korroosio ei ohenna materiaalia. Corten-terästä käytetään korkeaa säärasitusta vaativissa rakenteissa, kuten rakennusten julkisivuissa, silloissa, merikonteissa ja erilaisissa säiliöissä. 

 

Triholdy
Materiaali: 2 mm Corten-terästä
Mitat: L 60 cm x S 30 cm x K 53 cm
Paino: 9 kg
Hinta: noin 65 euroa
Tuotetta myydään Kiramin verkkokaupassa sekä hyvin varustetuissa sisustusliikkeissä ja rautakaupoissa.

 

Lisätietoja:
myyntipäällikkö Kalle Pakkala, Kirami Oy, p. 050 535 5623, kalle.pakkala@kirami.fi 
myyntipäällikkö Antti Eskola, Kirami Oy, p. 045 634 3968, antti.eskola@kirami.fi

Kuvia Triholdy-sisutuskolmiosta: https://transfer.doop.fi/public.php?service=files&t=d4561e8c062738bff8685a7e5b9551d1

 

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fiwww.outstanding360.fi

 

 

Outstanding by Kirami Trhiholdy puutelineenä
Outstanding by Kirami Trhiholdy puutelineenä

 

Outstanding by Kirami Triholdy kukkaistutuksille
Outstanding by Kirami Triholdy kukkaistutuksille