Palju tuli myös kaupunkiin - Uutuuspalju lämpenee sähköllä ja suodatin hoitaa vedenpuhdistuksen

30.08.2018

Suomen suurin paljuvalmistaja Kirami tuo markkinoille uudenlaisen paljun, jonka lämmittämiseen ei tarvita kaminaa. Family City -paljupaketti sopii erityisesti kaupunkeihin ja taajama-alueille, sillä palju lämpiää sähköllä ja suodatinjärjestelmä pitää veden puhtaana jopa kuukausia.

– Meiltä on kyselty sähkölämmitteistä paljua, joka sopisi kaupunkipihoihin ja kaupunkilaiseen elämäntyyliin. Family City -paljukokonaisuus sopii erityisesti heille, jotka haluavat nauttia vaivattomasta kylpykokemuksesta ilman puulämmitystä ja vedenvaihtoa, kertoo Kiramin kehitysjohtaja Tommi Suoniemi.

Uudessa Family City -paketissa kylpyvesi lämpenee kamiinan sijaan sähköllä. Lämmittämisestä huolehtii helppokäyttöinen Tubtainer-ylläpitoyksikkö, joka pitää kylpyveden lämpöisenä ympäri vuorokauden. Samalla ylläpitoyksikön suodatin pitää veden puhtaana ja mahdollistaa saman veden käytön usean kuukauden ajan.

Ylläpitoyksikön käyttöpaneelista näkee veden lämpötilan ja siihen voi asettaa itse haluamansa tavoitelämpötilan. Ylläpitoyksikkö on täysin automaattinen. Sen voi lisätä myös aiemmin ostettuun paljuun.

– Vastaavia kokonaisuuksia ei ole markkinoilla. Tubtainer-ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta, Suoniemi sanoo.

Valot luovat tunnelmaa pimeneviin iltoihin

Family City -pakettiin on valittu laadukkaalla lämpöpuulla verhoiltu Comfort Family -kylpytynnyri, joka on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita. Tynnyrin sisällä on muotoon sulautuvat, sisäänrakennetut portaat, jotka helpottavat tynnyriin astumista ja sieltä nousemista sekä parantavat turvallisuutta. Lapset voivat kylpiessään istua portaiden korkeimmalla askelmalla.

Pakettiin kuuluvat paljun ulkopuolelle tulevat lämpöpuiset Family-raput, joiden alle Tubtainer-yksikkö asennetaan. Raput ovat tukevat ja turvallisen leveät. Käyttöjen välissä kylpytynnyrin voi peittää eristekannella. Talvikäyttöä varten Tubtainerin suojaksi on eristepussi.

Paljun sisäväri on beige, joka sopii kauniisti lämpöpuun sävyyn sekä pakettiin kuuluviin LED-valoihin.

– LED-valoin toteutettu ratkaisu on tehty mittatilaustyönä Kiramin kylpytynnyreihin. Ratkaisu on turvallinen, sillä valot on sijoitettu paljun eristeen ja sisäkuoren väliin eikä mikään komponentti pääse kosketuksiin veden kanssa. Altaan materiaalin ansiosta valo kuultaa sen läpi ilman, että sisäkuoreen tarvitsee tehdä reikiä, kertoo Suoniemi.

Family City -paljukokonaisuus sisältää Comfort Family -kylpytynnyrin, jonka ulkoverhoilu on kotimaista mäntylämpöpuuta, Tubtainer-ylläpitoyksikön, Family-raput, led-valot, eristekannen ja eristepussin ylläpitoyksikön talvikäyttöä varten. Kokonaisuuden ovh. on noin 3 890 euroa. Family City -pakettia on saatavilla Kiramin verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.kirami.fi.

Lisätietoja:

Kirami Oy, kehitysjohtaja Tommi Suoniemi, puh. 040 502 4034, tommi.suoniemi@kirami.fi

Kuvia tuotteista