Uutuustuotteet paljuiluun: Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteilla

28.02.2018

Kirami on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita, jotka tekevät kylpyhetkestä entistä nautinnollisemman. Red Cedar -tuoteperheeseen kuuluu muun muassa upea pergolakatos sekä useita lisävarusteita. Tuotteet on tehty red cedar -puusta eli Kanadan jättiläistuijasta, joka on yksi Pohjois-Amerikan arvokkaimmista puulajeista. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät jopa yli 20 vuotta – vaihtuvissakin sääolosuhteissa.

Red cedar eli jättiläistuija on erittäin hyvin kosteutta kestävä, lähes oksaton puu, jonka punertava väri vaihtelee kauniisti tummasta vaaleaan. Sitä käytetään usein rakennusmateriaalina kosteissa tiloissa tai ulkosalla, kun halutaan saada näyttävä ja pitkäikäinen lopputulos. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät vähintään 20 vuotta. Ajan myötä puu harmaantuu kauniisti hopean harmaaksi, jos sitä ei öljyä.

– Red Cedar -tuotteita suunnitellessamme ajattelimme myös keskieurooppalaista kuluttajaa. Puulaji on muualla Euroopassa erittäin suosittua, kertoo Kiramin kehitysjohtaja Tommi Suoniemi.

 

Kirami Pergola suojaa kylpyhetkeä

Kirami Pergolan alle mahtuu mikä tahansa Kiramin altaista. Katos kehystää kylpytynnyriä ja tarjoaa monia mahdollisuuksia tyylikkään ja tunnelmallisen kokonaisuuden luomiseen. Katokseen voidaan kiinnittää esimerkiksi verhot, kun halutaan näkösuojaa, tai tuulelta suojaava lasitus. Verkkojen avulla katoksen seiniksi voi kasvattaa vaikka viiniköynnöstä.

Pergola on helppo koota itse. Se toimitetaan tehtaalta pakettina, joka sisältää kaiken tarvittavan lattialementeistä ruuveihin.

Kirami Pergola Red Cedar

Suositushinta 5 490 €

 

Viimeistele paljunautinto muilla Red Cedar -tuotteilla

Kirami Red Cedar -jääkaapinsuojus

Pergolaan voi saumattomasti integroida jääkaapin suojakehyksen, jonka suojiin voi asentaa minijääkaapin. Suojus toimii samalla pöytänä.

Suositushinta 599 € (jääkaappi ei kuulu hintaan)

Kirami Drink Arc Red Cedar -juomateline

Erityisesti jalallisille viinilaseille suunniteltu Drink Arc -juomateline on kylpytynnyrin reunaan laitettava ja sen kaarevaa muotoa myötäilevä teline, joita voi liittää yhteen useampia. Teline toimii myös kätevänä laskutelineenä.

Suositushinta 159 €

Kirami Tubbar Delux Red Cedar -kelluva juomateline

Tubbar Delux on kelluvan Tubbar-sarjan uusin tulokas, tyylikäs juomateline, jossa on neljä merkittyä paikkaa juomille.

Suositushinta 149 €

Kirami Delux Red Cedar -raput

Leveät Delux-raput antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen ja varmistavat turvallisemmat askeleet altaaseen ja sieltä pois. Portaita voi ostaa joko yhdet tai useammat, ja niillä voi ympäröidä koko paljun. Delux-rappuja valmistetaan sekä Kanadan jättiläistuijasta että lämpöpuusta. Raput esikootaan tehtaalla.

Suositushinta 270 €

Kaikki Kiramin Red Cedar -tuotteet ovat Avainlipputuotteita. Tuotteita myydään Kiramin verkkokaupassa ja hyvin varustelluissa jälleenmyyntipisteissä. 

Lisätietoja:

kehitysjohtaja Tommi Suoniemi, Kirami Oy, p. 040 5024 034, tommi.suoniemi@kirami.fi

Kuvia

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fiwww.outstanding360.fi